SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: Alina Plugaru le-a sucit minţile. Ce spun băieţii despre sexul în grup

Prin simpla ei prezenţă, Alina Plugaru a făcut ca băieţii din jungla africană, concurenţi ai emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici", să se deschidă atunci când vine vorba despre sex. Iată ce au spus Dorian Popa şi Cătălin Moroşanu despre swingeri.

22 feb. 2015, 07:45

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: De când a apărut Alina Plugaru la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, băieţii din emisiune sunt dispuşi să vorbească liber despre viaţa personală. Ba chiar şi despre viaţa intimă. În timp ce fostul star porno, prin prisma meseriei, a avut de a face cu tot felul de situaţii în care partenerii se schimbau între ei, pentru Dorian Popa, swingingul este un subiect tabu. Tânărul artist nu s-ar “încumeta” să facă asta vreodată.

„O femeia care se respectă n-o să-şi împartă niciodată bărbatul. Swingerii se pot înşela în orice moment. Eu nu pot face asta. Pentru mine, iubita mea este sufletul meu” , a spus Dorian, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Şi Cătălin Moroşanu este în asentimenul lui Dorian. Moartea din Carpaţi respinge vehement posibilitatea de a-şi lăsa partenera în pat cu altcineva.

“Eu nu înţeleg swingerii ăştia. Eu sunt gelos, gelos, frate. Nu aş putea să o văd pe femeia mea cum face sex cu altul. Aş înnebuni, frate. Îi trag una ăluia” , a spus Moroşanu, hotărât.