Te duci la petrecerea lui Rubi? Invitaţia virală care a înnebunit lumea mai mult decât a făcut-o Ziua Izabelei VIDEO

Izabela, adolescenta devenită cunoscută în toată România după ce a făcut, din greşeală, din ziua sa de naştere un eveniment pe Facebook, are concurenţă serioasă din mexic. Un video postat pe Facebook a atras milioane de răspunsuri şi confirmări de participare la petrecerea aniversară a lui Rubi Ibarra, care pe 26 decembrie împlineşte 15 ani.

07 dec. 2016, 20:15
Te duci la petrecerea lui Rubi? Invitaţia virală care a înnebunit lumea mai mult decât a făcut-o Ziua Izabelei VIDEO

Milioane de oameni au răspuns afirmativ invitaţiei de a participa la petrecerea aniversară, care va avea loc într-o zonă rurală din nordul Mexicului, după ce tatăl a întrebat cu inocenţă dacă toată lumea doreşte să participe.

Un fotograf local de evenimente a postat clipul pe pagina sa de Facebook, acolo unde de obicei postează anunţurile cu nunţi şi alte evenimente care au loc în acest colţ rural al statului nordic San Luis Potosi. A specificat că va fi ziua unei fete de 15 ani, iar invitaţii vor fi servicţi cu mâncare, vor putea participa la curse de cai şi se vor delecta cu concerte în aer liber ale unor trupe locale. Dar clipul a fost preluaz imediat de o mulţime de ultilizatori pe Youtube, multiplicându-se şi fiecare versiune având sute de mii de vizualizări.

Poate ce a atras cel mai mult, pe lângă rochia leopard a sărbătoritei, a fost promisiunea tatălui, Crescencio Ibarra, care a spus că învingătorul concursului de călărie va fi recompensat cu 10.000 de pesos (500 euro). „Ne gândim şi la premii pentru locurile 2 şi 3. Toată lumea este invitată cu căldură„, spune Crescencio cu mândrie. Totul a luat însă o turnură nebunească, mai ales că şi compania aeriana mexicană Interjet a venit o promoție care oferă reduceri de 30 la sută pe zborurile către San Luis Potosi, sub sloganul: „Te duci la petrecerea lui Rubi?„.

Autoritățile din nordul statului San Luis Potosi au declarat că au învedere măsuri suplimentare de securitate pentru petrecerea de 15 ani a lui Rubi, care va avea loc pe 26 decembrie.

Parodia făcută de actorul Gael Garcia Bernal: