Te trec FIORII. Accidentul CUMPLIT al pilotului Jules Bianchi, filmat de un spectator VIDEO

Un spectator aflat în tribună la Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei a surprins filmat cu telefonul mobil momentul accidentului groaznic al lui Jules Bianchi. Pilotul francez al echipei Marussia a fost operat pe creier şi este în continuare în stare critică, dar stabilă, nefiind capabil să respire fără ajutorul aparatelor.

RomaniaTV.net
07 oct. 2014, 08:56
Te trec FIORII. Accidentul CUMPLIT al pilotului Jules Bianchi, filmat de un spectator VIDEO

Teribilul accident al pilotului francez Jules Bianchi a şocat lumea Formulei 1. Dacă iniţial imaginile cu momentul impactului nu erau concludente, un clip care circulă pe YouTube şi a fost urcat de utilizatorul Marc Nieto arată în detaliu modul în care s-a produs accidentul.

Monopostul condus de Bianchi a ieşit în decor şi a intrat cu o viteză uluitoare sub utilajul care tocmai ridica monopostul lui Adrian Sutil, ieşit şi el în decor ceva mai devreme.

Veşti ÎNGRIJORĂTOARE despre pilotul de Formula 1 Jules Bianchi

Vola a fost pur şi simplu mutată din loc de monopostul lui Bianchi, care a trecut pe sub utilaj.

FIA a deschis o anchetă

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a anunţat deschiderea unei anchete urgente după teribilul accident suferit de pilotul francez Jules Bianchi (Marussia) pe circuitul de la Suzuka, în timpul Marelui Premiu al Japoniei la Formula 1, desfăşurat duminică.

Preşedintele FIA, Jean Todt, i-a solicitat directorului cursei nipone, Charlie Whiting, să adune toate elementele necesare pentru redactarea unui raport asupra circumstanţelor exacte ale accidentului. Acest raport este aşteptat în următoarele zile, până la startul Marelui Premiu al Rusiei, care va avea loc la Soci în acest weekend, anunţă L’Equipe.

ANUNŢ OFICIAL de la Marussia, după GROAZNICUL accident din F1. Ce se întâmplă cu Jules Bianchi

Singurele imagini ale accidentului lui Bianchi au fost realizate de un amator şi difuzate luni după-amiază. Formula One Management, organizaţia care girează Campionatul Mondial de Formula 1 a încercat să le suprime, însă imaginile au continuat să circule pe internet, permiţându-le celor interesaţi să vadă drapelul verde agitat cu câteva secunde înaintea impactului pilotului francez cu un utilaj aflat pe pistă.

Transportat la spital în stare de inconştienţă, Jules Bianchi se află în continuare în stare gravă, în timp ce întrebările privind modul în care a fost gestionată cursa de la Suzuka se acumulează, iar FIA încearcă acum să facă lumină în acest caz şi să ofere un răspuns.