Tenismena din România BĂTUTĂ de tată a devenit BOMBĂ-SEXY pe Facebook FOTO

Andrada Surdeanu, jucătoarea de tenis bătută de tatăl ei în 2014, nu s-a remarcat în sport, dar a devenit cunoscută pe Facebook.

23 nov. 2017, 12:35

Andrada Surdeanu a fost bătută de tatăl ei după o înfrângere suferită la un turneu din Israel. Lucian Surdeanu a fost arestat atunci și i s-a interzis să-și mai însoțească fiica în turnee. Incidentul a afectat-o extrem de tare pe tânără. Ea a povestit atunci pentru ProSport că nu mai reuşea să doarmă noaptea, dar nici să se antreneze. A pierdut toate meciurile din 2016 şi nu a mai jucat deloc în 2017.

Andrada Ioana Surdeanu, jucătoarea de tenis BĂTUTĂ de TATĂ, idilă cu un CAMPION NAŢIONAL

Fata l-a iertat, însă, pe tatăl ei şi chiar se simţea vinovată pentru ceea ce i s-a întâmplat.

„La finalul oricărei experienţe din viaţa mea, atât bună cât şi rea, mereu am ajuns la vorbele părinţilor. Şi aş vrea să mă ierte pentru că niciodată nu am ascultat când trebuia, ci abia după ce m-am dat cu capul de toţi pereţii am realizat că aveau dreptate. Există acea vorbă cum că ‘Oamenii învaţă din greşeli, dar oare când greşesc învaţă?’. Vorbind despre mine, ţin să fiu sinceră: n-am învăţat nimic din ultima greşeală. Astăzi abia mi-am dat seama câtă dreptate au părinţii şi că fiecare ‘prostie’ pe care mi-o spun este numai spre binele meu. Îmi pare rău că în ultima perioadă am neglijat total părerea lor şi am aruncat cuvinte usturătoare la adresa lor, însă şi atunci îi iubeam la fel de mult ca şi acum, dar nu ştiam să o arăt. ‘Omul apreciază valoarea lucrurilor abia după ce nu le mai are’, iar eu mă regăsesc pe deplin în acest citat. Să ştiţi că oriunde m-ar duce drumul vieţii, mereu mă voi întoarce la voi, dragii mei părinţi”, a scris Andrada Surdeanu pe Facebook.

ŞOCANT! Jucătoare de tenis din România, umplută de SÂNGE de tatăl ei pe TEREN

Andrada Surdeanu a dat de înțeles că va încerca să revină în circuit anul viitor. „În curând…”, au fost cuvintele însoţite de o fotografie în care apare lovind mingea cu revereul.