Tentativă de SPARGERE a Trezoreriei din zona Gării Constanţa

Doi indivizi au pătruns luni noaptea în sediul Trezoreriei Judeţene din zona Gării CFR, cu intenţia de a sustrage bunuri.

23 mai 2017, 11:43
Tentativă de SPARGERE a Trezoreriei din zona Gării Constanţa

Sistemul de alarmă care monitorizează locaţia s-a declanşat la ora 1:23, echipajul de intervenţie zonal sosind la faţa locului într-un timp record, de 1 min 9 sec, împreună cu alte 2 maşini de intervenţie, surprinzându-i pe cei doi indivizi care încercau să iasă pe scară, prin fereastra pe care o spărseseră, scrie cugetliber.ro.

Unul din ei a fost prins de echipa de intervenţie, cealălalt reuşind să fugă. Criminaliştii din cadrul IPJ Constanţa au fost alertaţi de echipajele de intervenţie, făcându-se reconstituirea, la faţa locului, în prezenţa celui prins şi a echipajelor de intervenţie Zip Escort.

Potrivit IPJ Constanţa, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01.30, la sediul Trezoreriei din municipiul Constanța a avut loc o tentativă de furt.

„Polițiștii constănțeni au identificat un suspect, în vârstă de 27 de ani, din Valu lui Traian, care este audiat în prezent la sediul IPJ. În continuare au loc cercetări, urmând ca la finalizarea acestora sa fie luate măsurile legale”, precizează reprezentanţii IPJ Constanţa.

Citeşte şi Tentativă de JAF la o bancă de pe Şoseaua Olteniţei, din Capitală