Ticăloasele zodiacului. De ele trebuie să te temi cel mai tare

Taie şi spânzură şi nimic nu iartă. Sunt adevărate regine ale dramei şi se comportă ca un bau-bau pentru cei din jurul lor. Vorbim despre cele mai afurisite femei ale zodiacului, cele care ar vrea să deţină mereu controlul şi toţi cei din jur să danseze după cum le cânta ele.

20 mai 2016, 09:34
Ticăloasele zodiacului. De ele trebuie să te temi cel mai tare

Iata, asadar, in ce zodii sunt nascute cele mai nesuferite femei, cele care sunt in stare sa iti faca viata un calvar:

Scorpion

Nu uita si nu iarta. Aceasta femeie este apriga la manie si reactioneaza cu adevarat exploziv. Este obsedata sa detina controlul in tot ceea ce se intampla in jurul sau. Nu o deranjeaza daca prin ceea ce face si spune ii umileste chiar si pe cei dragi ai sai, important este sa isi satisfaca orgoliul. Calca peste cadavre fara jena si isi exprima parerile cu atata brutalitate incat striveste personalitati cu zambetul pe buze. Traieste pentru scandal, iar in relatiile amoroase isi manifesta latura diabloica si perversa.

Fecioara

Fecioara este carcotasa zodiacului. Oricat ai fi de buna credinta, ea te va suspiciona de ceea ce nici cu gandul nu gandesti. E critica si rautacioasa si le spune lucrurilor pe nume, ajungand chiar sa fie considerata una dintre celemai periculoase persoane. Spre exemplu, e capabila sa provoace accidente doar pentru a face rau si a se razbuna in acest fel. De cele mai multe ori este fixista, inflexibila, lucru care ii enerveaza pe ceilalti la ea. Este tipicara si obsedata de ordine si disciplina.

Citeşte mai mult pe ele.ro