Trump: Dacă Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi ar fi încă la putere, lumea ar fi un loc mai bun

Donald Trump, miliardarul care candidează la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, a declarat că lumea ar fi un loc mai bun dacă dictatori precum Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi s-ar afla încă la putere. Trump consideră că Irakul şi Libia ar fi mult mai stabile, dacă dictatorii nu ar fi fost înlăturaţi de la conducere.

26 oct. 2015, 07:45
Trump: Dacă Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi ar fi încă la putere, lumea ar fi un loc mai bun

„Ar fi mai bine cu Saddam Hussein şi Gaddafi la putere? 100%! Categoric. Şi ce se întâmplă cu abuzurile în ceea ce priveşte drepturile omului? Şi ai impresia că astea nu se întâmplă oricum în aceste momente? E mai rău acum ca oricând. Oamenilor li se taie capetele, sunt înecaţi, situaţia e mult mai rea decât în regimurile lui Saddam Hussein sau Gaddafi”, a declarat Donald Trump.

Citeşte şi: Dezbateri electorale în SUA: Jeb Bush a avut un schimb dur de replici cu Donald Trump

Magnatul care se visează preşedinte al Statelor Unite ale Americii spune că situaţia în Orientul Mijlociu ar fi fost stabilă cu cei doi la conducere, informează ACB News.

„Uitaţi-vă ce s-a întâmplat. Libia este o catastrofă. Luaţi ambasadorii noştri ca exemplu. Libia este un dezastru. Irakul este de asemenea un dezastru. Siria, un dezastru. De fapt, întregul Orient Mijlociu. Şi totul a explodat practic în jurul lui Hillary Clinton şi a lui Obama. Pur şi simplu a explodat”,  a mai spus Trump.