Ultima vedetă la care te-ai fi gândit că participă la tăiatul porcului

Ilinca Vandici a recunoscut recent că tăiatul porcului de Crăciun este o tradiție în familia ei. Atunci se strâng cu toţii, la sacrificarea porcului în Ajun și prepararea tuturor bunătăților.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 20:07
Ultima vedetă la care te-ai fi gândit că participă la tăiatul porcului

„Respect tradițiile și nu mă abțin de la nimic când este vorba de mâncărurile delicioase care se pregătesc de Sărbători. O dată pe an e Crăciunul, cum să refuzi niște șorici proaspăt? Cum să refuzi un cârnăcior? La noi se procedează așa: se taie porcul în ajunul Crăciunului și împreună îl pregătim: cu soacră-mea, cu socrul meu, cu mama, cu Andrei. De mică mi-a plăcut și m-am implicat în asta. Nu mi-a plăcut momentul sacrificării, dar după aceea, m-am implicat, lângă foc. Stăteam lângă oameni, unde se mânca, se râdea, se spuneau glume.

Si acum se va întâmpla la fel: vom tăia porcul, vom face petrecere. Nu refuz nimic când este vorba de preparate tradiționale. Știu să fac cârnați, cozonaci, salată de boeuf, dar nu mă apuc eu singură să le prepar, că tocmai ăsta este farmecul, asta e bucuria, să le facem împreună!”, a mărturisit vedeta.