Un bărbat a chemat poliţia la finalul călătoriei cu un taxi

Un bărbat din Cluj a avut parte de o surpriză de proporţii după o călătorie cu taxiul. Când a văzut suma care era trecută pe bonul de la finalul călătoriei, acesta a chemat imediat poliţia. Taximetristul care a încercat să-l păcălească pe bărbat este acum cercetat penal pentru înşelătorie.

29 oct. 2015, 15:38
Un bărbat a chemat poliţia la finalul călătoriei cu un taxi

Taximetristul a încercat să-l păcălească pe bărbat cu suma de 60 de lei. Când şi-a dat seama că suma pe care trebuia să o plătească este prea mare, omul a chemat imediat poliţia.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, poliţiştii au identificat un taximetrist care ar fi indus în eroare un client în privinţa sumei pe care o avea de achitat pentru transport. Bărbatul ar fi pornit aparatul de taxare înainte ca clientul să apeleze la serviciile acestuia. Astfel, la destinaţie i-ar fi eliberat un bon fiscal în care figura inclusiv o staţionare de circa 60 de minute. Acum, taximetristul este cercetat penal pentru înşelăciune.

În cadrul unei acţiuni de control în zona Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, au fost verificate peste 40 de taximetre, pentru neregulile depistate fiind aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 4.000 de lei, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi Un taximetrist conducea aproape de COMĂ ALCOOLICĂ prin Piteşti