Un caz de CANIBALISM i-a ÎNGROZIT pe francezi: „I-a tăiat inima şi limba”

Poliţia din Franţa a raportat un caz de canibalism după ce un bărbat din sudul ţării i-a tăiat victimei sale inima şi limba cu intenţia de a le mânca.

RomaniaTV.net
16 nov. 2013, 15:43
Un caz de CANIBALISM i-a ÎNGROZIT pe francezi: „I-a tăiat inima şi limba”

Poliția din Nouilhan a arestat un bărbat fără adăpost, în vârstă de 26 de ani, joi seara, sub acuzaţia că a intrat prin efracţie în casa unui bărbat de 90 de ani, căruia i-a zdrobit craniul cu un instrument de metal. Anchetatorii spun că omul a dat apoi foc la cadavru, din care tăiase inima și limba, pe care intenţiona să le „gătească”, potrivit HuffingtonPost.

Atunci când autoritățile au ajuns la fața locului, au descoperit lângă corpul calcinat o bucată de carne fiartă și o porţie de fasole albă pe o farfurie.

VEZI ŞI GROAZĂ la Miami. Scene de canibalism în plină stradă, surprinse pe cameră VIDEO

Ofițerii l-au arestat pe criminal la scurt timp înainte de miezul nopții. În timpul arestării  el a fost „foarte calm” și „deloc agresiv”.

Autoritățile spun că există motive să creadă că bărbatul a gătit și mâncat inima și limba bătrânului de 90 de ani.

Bărbatul a fost deja supus unei evaluări psihiatrice care a relevat un „dezechlibru grav al facultăților mintale”. O autopsie va fi efectuată luni pentru a confirma veridicitatea declarațiilor acuzatului.

VEZI ŞI Canibalism la TV: Doi prezentatori olandezi s-au mâncat între ei VIDEO