Un copil a ajuns la spital, după ce o bucată de tablă s-a desprins de pe un bloc

Poliţiştii din Ploieşti au deschis dosar penal după ce o bucată de tablă de pe un bloc aflat în reabilitare termică s-a desprins şi a lovit un minor în zona capului. Acesta a fost transportat la spital.

10 mai 2016, 17:25
Un copil a ajuns la spital, după ce o bucată de tablă s-a desprins de pe un bloc

Potrivit Poliţiei Prahova, incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Republicii, după ce mama băiatului a intrat într-un magazin. Minorul, în vârstă de 9 ani, a rămas afară, iar o bucată de tablă, provenită de la o lucrare de reabilitare termică a unui bloc, s-a desprins, lovindu-l pe acesta.

Bucata de tablă a căzut de la etajul trei. Imediat, un echipaj de Poliţie s-a deplasat în zonă. Micuţul a fost transportat la spital, fiind zgâriat la cap„, a declarat, pentru Mediafax, Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Potrivit sursei citate, în cauză s-a deschis un dosar penal, iar până la transmiterea acestei ştiri, mama copilului nu a depus plângere penală.

Se fac cercetări sub asteptul săvârşirii infracţiunilor de neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi infracţiuni privitoare la regimul stabilit pentru alte activităţi reglementate de lege„, a adăugat Marian Popescu.