Un poliţist şi un adolescent, LOVIŢI ÎN PLIN pe trecerea de pietoni. Un şofer începător, prăpăd pe şosea

Un poliţist şi un adolescent au fost loviţi în plin pe trecerea de pietoni. Nenorocirea s-a întâmplat la Constanţa, iar accidentul a fost provocat de un şofer începător care a fost pe punctul de a fi linşat de trecători. Poliţistul rănit în accident, care se afla în timpul liber, a acordat primul ajutor băiatului accidentat şi a dirijat circulaţia până la sosirea colegilor lui.

06 sept. 2015, 15:31
Un poliţist şi un adolescent, LOVIŢI ÎN PLIN pe trecerea de pietoni. Un şofer începător, prăpăd pe şosea

Un grav accident a avut loc în zona Campusului Universitar din Constanţa. Un grup de zece oameni din Cernavodă printre care şi un poliţist traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. O maşină a trecut pur şi simplu printre ei. Potrivit România TV, un adolescent de 14 ani a fost izbit în plin de şoferul începător şi aruncat la câţiva metri distanţă. Rănit a fost şi un poliţist care a avut prezenţa de spirit şi s-a proptit cu mâinile în capota maşinii, diminuând impactul. S-a dezmeticit repede şi a sărit imediat să acorde primul ajutor băiatului rănit.

Adolescentul a fost transportat la spital şi stabilizat. Mama lui a făcut atac de panică şi a avut şi ea nevoie de îngrijiri medicale. Şoferul începător a rămas fără permis de conducere şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

Vezi: Accident teribil la Iaşi: Un tânăr a murit pe loc. VIDEO