Un şofer, la un pas de moarte după ce a intrat în plin într-o căruţă VIDEO

Accident terifiant în Argeş. Un tânăr şi-a văzut moartea cu ochii după ce a intrat cu maşina într-o căruţă nesemnalizată. Lemnele care ieşeau din atelaj au intrat prin parbriz şi au fost la un pas să îl străpungă.

15 nov. 2015, 07:57
Un şofer, la un pas de moarte după ce a intrat în plin într-o căruţă VIDEO

Accidentul a avut loc pe DN73, în dreptul localităţii Vărzaru. Şoferul de 31 de ani era singur în maşină, mergea spre Curtea de Argeş când, deodată, i-a apărut în faţă căruţa plină cu lemne, potrivit România TV. Nu a mai putut să o evite şi a intrat din plin în ea. A avut totuşi noroc. A tras stânga de volan chiar înaintea impactului, astfel că lemnele au străpuns parbrizul prin partea dreaptă, unde nu era nimeni.

Rănit uşor la faţă şi piept, şoferul a fost dus la spital. Căruţaşul, scăpat fără nicio zgârietură, susţine că el este cel care a tras spaima vieţii lui atunci când s-a trezit izbit în spate. A văzut că tânărul vine cu viteză, a încercat să-l avertizeze, dar nu a mai avut timp.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au calmat spiritele şi au deschis o anchetă. Pe de o parte vor să vadă de ce şoferul nu a mai avut timp să frâneze, iar de cealaltă parte, de ce căruţaşul nu a avut nici o lumină de semnalizare.