Un TÂNĂR a încercat să se OMOARE chiar în ZIUA NUNŢII: Nu am găsit altă cale în afară de sinucidere FOTO

Un bărbat din China a încercat să se omoare după ce a realizat că familia i-a organizat o căsătorie aranjată, însă soţia lui era mult prea urâtă. Astfel, el i-a cerut scuze femeii, ca apoi să se arunce în râu, fiind salvat în ultimul moment.

27 mart. 2015, 14:55

Kang Hu, de 33 de ani, a fost obligat să se căsătorească cu Na Sung, de 30 de ani, însă i-a picat cerul în cap în momentul în care a observat că tânăra era mult prea urâtă pentru gusturile sale. Din acest motiv, imediat ce a ieşit de la ceremonie, s-a aruncat într-un râu din apropiere, îmbrăcat în haine de gală, în faţa invitaţilor, potrivit Mirror.

Citeşte şi S-a răzbunat crunt pe iubit după ce a crezut că o înşală, însă atunci când a aflat adevărul a înlemnit FOTO

Incidentul a avut loc în oraşul Shiyan, din provincia Hubei. Bărbatul şi-a cerut scuze soţiei sale, spunându-i că este prea urâtă şi s-a aruncat în apă.

A fost un moment foarte ciudat pentru toată lumea. Mireasa era devastată, familia ei era furioasă, familia lui era furioasă şi toţi prietenii erau stânjeniţi„, a povestit unul dintre invitaţi.

Din fericire, la faţa locului a ajuns imediat poliţia şi unul dintre salvatori a reuşit să îl scoată din apă şi să îi ofere primul ajutor. Chiar dacă era în stare de inconştienţă, el şi-a revenit.

Citeşte şi TESTUL FINAL al DRAGOSTEI. Două femeie s-au aruncat INTENŢIONAT în apă pentru a fi salvate de un BĂRBAT

Mă simt prost pentru ce s-a întâmplat, dar când am văzut-o nu era chiar ceea ce mă aşteptam şi asta ar fi fost rău pentru imaginea mea. Părinţii mei au aranjat această căsătorie şi nu am găsit altă soluţie în afară de sinucidere„, a declarat mirele.