Un troleibuz şi un tramvai s-au ciocnit violent în Cluj. Opt persoane au fost rănite VIDEO

Clipe de coşmar pentru zeci de călători din Cluj-Napoca. Un tramvai a deraiat după ce a fost lovit de un troleibuz scăpat de sub control. Accidentul s-a produs joi, sub podul Calvaria din Mănăştur, municipiul Cluj. Oamenii din cele două mijloace de transport în comun s-au răsturnat peste scaune, iar 12 călători au fost răniţi şi au fost preluaţi de ambulanţe.

28 aug. 2014, 08:18
Un troleibuz şi un tramvai s-au ciocnit violent în Cluj. Opt persoane au fost rănite VIDEO

Troleibuzul se deplasa spre strada Primăverii, însă în momentul în care a ajuns sub podul Calvaria nu a acordat prioritate de trecere unui tramvai.

„Din primele informaţii pe care le avem se pare că troleibuzul nu a acordat prioritate de trecere tramvaiului. Opt persoane au fost rănite în urma coliziunii, ele primind îngrijirile necesare la faţa locului. Ulterior, au fost transportate la spital, unde de asemenea primesc îngrijiri. Traficul a fost degajat şi acum se circulă fără probleme”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Între persoanele rănite se află şi şoferul troleibuzului, dar şi vatmanul, acesta din urmă suferind leziuni în zona coastelor.

CITEŞTE ŞI: Accident GRAV în judeţul Mureş. Două persoane au murit, iar alta a fost rănită