Vacanţe pentru orice zodie

În funcţie de semnul zodiacal în care eşti născut, ai anumite afinităţi în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanţă. Află unde ar prefera fiecare zodie să îşi petreacă mult râvnitul concediu.

15 iun. 2016, 12:16
Vacanţe pentru orice zodie

BERBEC

E bine să leneveşti la soare, dar atunci când vine vorba de berbeci, adrenalina şi activităţile în aer liber sunt cuvintele de ordine. Parcurile acvatice, drumeţiile sau escaladările pe munţi sunt ceea ce le trebuie pentru a simţi că au fost în vacanţă. Spiritul lor liber va fi mereu cucerit de acţiune. Pentru o vacanţă care să îmbine adrenalina cu exotismul, aceştia pot alege o scufundare la Marea barieră de Corali, pot merge la munte, pot înota cu delfinii sau pot face parasailing chiar şi pe plajele din Grecia.

TAUR

Dacă nu arată bine sau n-are gust bun nu e pentru tauri. Vacanţa perfectă pentru ei este fie la mare, la soare, fie într-un loc care să îi bucure ochii şi să îi relaxeze mintea şi trupul. Este un hedonist convins, îi place mâncarea bună, rafinată, dar şi răsfăţul la SPA sau la saună. Aşadar, o croazieră pe Sena, o plimbare prin Paris, o cină la un restaurant scump sau o vacanţă pe plajele din Maldive pot fi evadarea perfectă pentru tauri.

Vezi pe okmagazine.ro ce destinație de vacanță ți s-ar potrivi în funcție de zodie!