Val de accidente pe şoselele din ţară. Şapte oameni au fost răniţi VIDEO

Mai multe accidente au avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe şoselele din ţară. În Argeş, patru oameni au fost răniţi după o manevră riscantă, iar în Vrancea, trei oameni au ajuns de urgenţă la spital în urma unui carambol.

06 oct. 2016, 05:28
Val de accidente pe şoselele din ţară. Şapte oameni au fost răniţi VIDEO

Accidentul din Argeş a avut loc pe DN7, chiar la ieşirea dintr-un pasaj. Şoferul unei maşini a întors peste linia continuă şi fără să se asigure, a fost lovit în plin de un alt autoturism în care se aflau trei oameni.

În urma impactului, patru oameni au fost răniţi. Şoferul vinovat de accident a rămas blocat în mașină.

Traficul între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a fost complet blocat timp de o oră. Autorităţile locale spun că vor face o solicitare la CNADNR pentru a desparţi prin blocuri de ciment cele două sensuri de mers.

În Vrancea, trei oameni au ajuns de urgenţă la spital după un carambol. Accidentul a avut loc pe un pod. În urma impactului, una dintre maşini a ricoşat pe câmp.

Iar la Constanţa, un motociclist a fost lovit în plin de o maşină, într-o intersecţie. Şoferul autoturismului a forţat culoarea galbenă a semaforului. Motociclistul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeşte şi Carambol violent pe pod, trei oameni au ajuns la spital