VEŞTI PROASTE despre Denisa Manelista. Vrea să se trateze în Cuba dar drumul până acolo i-ar putea fi fatal

De câteva luni de zile, starea de sănătate a Denisei Răducu, cunoscuta pentru activitatea sa muzicală în lumea artiştilor de petrecere, e una cât se poate de delicată. Chiar dacă medicii de la noi se luptă să o vindece, salvarea ar putea veni din partea cadrelor medicale de la o clinică din Cuba.

04 iun. 2017, 08:29
VEŞTI PROASTE despre Denisa Manelista. Vrea să se trateze în Cuba dar drumul până acolo i-ar putea fi fatal

Denisa Răducu se luptă cu maladia gravă cu care a fost diagnosticată, iar cei din familia ei au o speranţă reală de când a apărut şansa ca artista să poată fi dusă în Cuba pentru mai multe tratamente, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Decizie radicală luată de mama Denisei Răducu

Însă, până acum s-ar părea că nu s-a făcut niciun demers în acest sens, iar plecarea a rămas doar pe hârtie, fiind pusă pe „hold”. Asta deoarece nu s-au depus nici actele pentru a obţine viza necesară pentru Cuba şi nici medicii români nu sunt foarte optimişti în ceea ce priveşte această variană, ca Denisa să fie transportată în ţara din sudul Americii.

Citeşte şi Denisa Manelista, în continuare în stare gravă. Ce spun medicii

Toate acestea pentru că starea de sănătate a artistei este una fragilă, iar cum boala avansează destul de rapid, cântăreaţa de manele s-ar putea nici să nu reziste în faţa drumului ce o aşteaptă până în Havana.