Victor Ponta, aterizare cu probleme, din cauza vântului. Pasagerii s-au panicat şi li s-a făcut rău

Avionul de linie în care se afla premierul Victor Ponta a avut o aterizare cu probleme pe aeroportul Otopeni din cauza vântului puternic. Aeronava venea de la Cluj Napoca.

18 apr. 2015, 18:57
Victor Ponta, aterizare cu probleme, din cauza vântului. Pasagerii s-au panicat şi li s-a făcut rău

Victor Ponta s-a aflat sâmbătă într-o deplasare în Zalău, la inaugurarea unui centru de excelență şi training. Ioana Avădani, directorul Centrului pentzru Jurnalism Independent, a fost cea care a anunţat că premierul Victor Ponta s-a aflat în avionul care a ratat aterizarea.

Aceasta a descris pe Facebook cum s-au derulat clipele de panică: „The bumpiest flight I’ve ever had! Smucituri şi goluri de aer, derapaje (da, si avioanele pot derapa pe aer), all that jazz. Cam 10% la suta din pasageri au borât. Pe bună dreptate, as zice. Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu „stimati pasageri, va rugam, pastrati-va calmul”. Am ratat aterizarea din cauza vintului. In aceste clipe de restrişte, ma gindeam ca daca e vreo vecinatate care sa aduca un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. In fine, am aterizat si, credeti-ma, pilotii si-au meritat aplauzele!

La debarcare, delegatia oficiala s-a suit in microbuzul de protocol. Mai putin premierul, care s-a alaturat pasagerilor de rind, boritori, palizi si râzind isteric, ca oamenii care tocmai au invatat ca viata e importanta. Pentru aceasta decizie, premierul Ponta are de la mine un DA.

Într-o nota mai personala: 1. delicioasa. dilema doamnei de la Protocol, care nu stia pe cine sa urmareasca cu umbrela: pe premierul autobuzist sau pe al doilea om in stat (n. red – Călin Popescu Tăriceanu), din microbuz?„.