Victor Ponta nu neagă şantajul lui Coldea. Prima reacţie a fostului premier la dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă

Victor Ponta nu infirmă dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă, care a afirmat că fostul premier a fost şantajat de Florian Coldea pentru a o pune pe Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA, dar se abţine pe moment de la comentarii. "Nu vreau să comentez în acest moment", a fost prima reacţie a lui Ponta.

05 ian. 2017, 20:44
Victor Ponta nu neagă şantajul lui Coldea. Prima reacţie a fostului premier la dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă

Fostul premier al României Victor Ponta a reacţionat după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă, de joi seară 5 ianuarie 2016, în legătură cu modul în care Laura Kovesi ar fi fost numită la conducerea DNA în 2013.

Citeşte şi Noi înregistrări explozive cu Sebastian Ghiţă: Ponta a fost şantajat s-o numească pe Kovesi la DNA VIDEO

Contactat de lumeajustitiei.ro, Victor Ponta nu a negat dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă, deci nici şantajarea sa de către prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, pentru numirea lui Kovesi la DNA.

Citeşte şi Traian Băsescu cere arestarea lui Kovesi şi a lui Coldea. Solicitarea vine după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă

Astfel, întrebat de lumeajustitiei.ro dacă este adevărat că Florian Coldea l-ar fi avertizat că vizită în SUA îi va fi anulată, Victor Ponta a precizat că nu doreşte să vorbească despre aceste lucruri, în momentul de faţă: “Nu vreau să comentez în acest moment”.