Victor Ponta pe Facebook: Tehnocraţi sau „urechişti”? Scandal pe „blocarea” POR

Victor Ponta îl critică pe succesorul său de la Palatul Victoria pentru declaraţiile privind blocarea POR. 

RomaniaTV.net
22 nov. 2015, 09:47
Victor Ponta pe Facebook: Tehnocraţi sau „urechişti”? Scandal pe „blocarea” POR

Victor Ponta şi-a intrat în rolul de opozant şi critică deciziile succesorilor săi de la Guvern. „Joi, in baza unor informatii gresite primite probabil de la consilierii sai „tehnocrati” (sau urechisti) Dl Ciolos anunta ca Programul Operational Regional e blocat! Ma bucur ca s-a lamurit rapid ca nu era deloc asa (noroc cu lamuririle prompte ale Comisiei Europene) si a facut precizarile necesare / sa gresesti e uman , sa perseverezi …( Inteleg formula „politica” prin care „programul s-a deblocat in urma unei discutii cu Dna Cretu”. Ce bine ar fi sa fie asa simplu – dar un simplu telefon la Marius Nica si se lamureau lucrurile imediat)!
E important pt Romania sa evite in viitor asemenea gafe/ dupa ce in 2012 aveam absorbtie 6% si toate programele blocate acum mergem spre 70% cu toate programele operationale , cu o capacitate administrativa radical schimbata si imbunatatita prin munca multor oameni de buna credinta! Nu degeaba in 2014 am fost locul 1 in UE la cresterea procentuala a absorbtiei de fonduri structurale! Si putem sa ramanem asa si in 2016″, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Programul Operațional Regional s-a deblocat deja după o discuție cu comisarul european Corina Crețu, a declarat, duminică, premierul Dacian Cioloș, arătând că a aflat că, între timp, autoritățile au furnizat clarificările cerute de Comisia Europeană pe anumite proiecte.

Dacian Cioloş: Programul Operaţional Regional s-a DEBLOCAT