Victor Ponta, pe Facebook: „Terorismul devine o parte a vieţii noastre”

Fostul premier Victor Ponta consideră că terorismul devine, din păcate, o parte a vieții noastre și subliniază că este alături de toți cei afectați de acest grav fenomen.

22 mart. 2016, 11:35
Victor Ponta, pe Facebook: „Terorismul devine o parte a vieţii noastre”

Din păcate, terorismul devine o parte a vieții noastre și este la fel de grav când face victime la Ankara sau la Bruxelles! Îmi exprim compasiunea și solidaritatea cu toți cei afectați – și sper ca eforturile autorităților europene (inclusiv românești) se vor concentra în această direcție fundamentală pentru societatea noastră (și nu spre bătălii politice depășite de realitatea de azi)!„, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Cel puțin 26 persoane au murit în atentatele teroriste de pe aeroportul Zaventem și din stația de metrou Maelbeek, din apropierea instituțiilor europene, potrivit Ministerului Sănătății belgian și operatorului de transport STIB, relatează agențiile de presă.

La stația de metrou Maelbeek, din apropierea instituțiilor UE, s-au produs două explozii la puțin timp după ora locală 09:00. Potrivit bilanțului operatorului de transport STIB și al parchetului federal din Bruxelles, cele două explozii s-ar fi soldat cu 15 morți, și 55 de răniți, dintre care zece grav.

Conform Ministerului Sănătății, numărul celor uciși în atentatul terorist de pe aeroportul Zaventem este de 11, iar cel al răniților de 81.

CITEŞTE ŞI: Europarlamentar român, prins în mijlocul atentatele teroriste de la Bruxelles: „A fost un ATAC COORDONAT”