Victoraş Micula, dezvăluiri incredibile din scandalul cu Vica Blochina. „A intrat peste mine în cameră…”

Victoraş Micula vine cu noi dezvăluiri din scandalul cu Vica Blochina. Tânărul de bani gata spune că certurile din vara trecută au început după ce fosta balerină s-a autoinvitat la mare, iar el i-a plătit cazarea. Ulterior, a aflat că Vica chemase şi paparazzii şi de aceea s-a ajuns la jigniri. Blonda l-a dat în judecată și îi cere daune de 500.000 de euro.

13 mart. 2017, 07:37
Victoraş Micula, dezvăluiri incredibile din scandalul cu Vica Blochina. „A intrat peste mine în cameră…”

Victoraș Micula s-a supărat când a aflat că Vica Blochina ar fi chemat paparazzi la distracţiile lor, dar plătite de el. Tânărul spune că i-ar fi plătit cazarea Vicăi, iar aceasta, pe lângă faptul că nu recunoaşte, a mai chemat şi presa de scandal să le facă poze.

„M-a rugat să-i dau o cameră, nu am avut, şi mi s-a făcut efectiv… nu să zic milă, mi-a fost ruşine. Îi spusesem că îi dau o cameră, am uitat să rezerv la noi la hotel şi i-am plătit la alt hotel. Şi ea zice că n-a fost aşa. E şi mincinoasă pe deasupra, măcar asumă-ţi, mi-am pierdut portofelul, asta e”, a declarat Victoraş Micula.

Vica Blochina l-a dat în judecată pe Victoraş Micula. Reacţia beizadelei este HALUCINANTĂ

Victoraş Micula spune că Vica a insistat să se afişeze cu el, pentru ca fotoreporterii să aibă ce poza: „A intrat peste mine în cameră, i-am explicat, fac un duş şi cobor, m-a întrebat dacă am cameră, m-am dus şi i-am luat o cameră. Eu eram cu prietena mea la mare şi n-am avut chef să stau cu ea la poveşti. A doua zi am mers cu nişte prieteni, cu barca, şi s-a autoinvitat şi acolo”.

Acum, însă, între cei doi este un scandal monstru, presărat cu injurii şi procese. Vica Blochina l-a dat în judecată pe „prinţişor” şi-i cere daune de 500.000 de euro.

„Nu-mi venea să cred că un om, nu pot să spun nici dacă este educat, dar care vine dintr-o familie ok, cu cei şapte ani de acasă, poate să vorbească şi să folosească asemenea limbaj”, a spus Vica Bllochina.

„Îmi bag p… în ea şi în punctul ei de vedere!”,a  replicat Victoraş Micula.