VOCEA ROMANIEI 2015: Surpriză uriaşă la preselecţii. Juriul a rămas perplex

VOCEA ROMANIEI 2015. Pe 4 august, in ultima zi de auditii pe nevazute, atat cei 4 antrenori cat si publicul au avut parte de o surpriza de senzatie. Unul dintre concurentii acestui sezon este chiar Bogdan Vladau!

20 aug. 2015, 06:32
VOCEA ROMANIEI 2015: Surpriză uriaşă la preselecţii. Juriul a rămas perplex
VOCEA ROMANIEI 2015. Un cititor fidel WOWbiz.ro a fost prezent in public, la filmarile de la „Vocea”, l-a recunoscut si fotografiat pe Vladau si ne-a trimis imaginile surprinzatoare. Acesta ne-a povestit ca Bogdan Vladau a avut parte in timpul probei de un moment special, inainte ca el sa urce pe scena producatorii luand decizia sa amplaseze pe scena o cortina alba, prin care nu se putea vedea cine se afla in spatele ei. Vladau a cantat piesa celor de la Kings of Leon – Use Somebody, cei aflati in public ridicandu-se in picioare ca sa cante cu el si sa il aplaude. In acelasi moment s-au intors si cei 2 din 4 antrenori, respectiv Marius Moga si Loredana.
Dupa ce s-a terminat piesa si s-au intors si ceilalti antrenori, cortina a mai ramas pret de cateva minute pentru a mari suspansul, moment in care antrenorii cereau detalii despre nume, cum arata, cat de tanar este si alte detalii despre concurentul care performase pana atunci. Ulterior, antrenorii l-au recunoscut pe Vladau si s-au bucurat sa il vada pe scena, acestia spunandu-i ca nu stiau ca el are o voce atat de buna.
 
Intrebat fiind de ce a ales sa vina la „Vocea Romaniei”, el a raspuns ca doreste ca toata lumea sa stie ca el canta si ca asta era cel mai bun format pentru asa ceva. Bogdan a ales sa faca parte din echipa Loredanei si sa ii fie si antrenor, mai scrie WOWbiz.ro