VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Veşti proaste pentru bugetari. Cum pot fi folosite tichetele de vacanţă

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Autoritățile au decis să acorde vouchere de vacanță și în 2019, însă valoarea acestora va rămâne tot de 1450 de lei, întrucât acestea n-au fost indexate odată cu mărirea salariului minim pe economie.

11 ian. 2019, 07:36
VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Veşti proaste pentru bugetari. Cum pot fi folosite tichetele de vacanţă

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. În următorii doi ani de zile, bugetarii vor primi câte un tichet de vacanță în valoare de 1.450 de lei și primite vor putea fi folosite atât în țară, cât și în străinătate.

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Veşti proaste pentru bugetari, schimbările au apărut în Monitorul Oficial

Legea nr. 165/2018 va intra în vigoare de la 01 ianuarie 2019. Aceasta reglementează tichetele de masă, tichetele de creșă, tichetele cadoul tichetele culturale și voucherele de vacanță. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial, partea I, nr. 509 din data de 13 iulie 2018.

Cum pot fi folosite tichetele de vacanță în 2019:

– cu vouchere de vacanță puteți lua alături pe oricine doriți, membru al familiei sau prieten.

– vă puteți acoperi orice cheltuială din concediul de odihnă, singura condiție fiind ca acesta să fie efectuat în România.

– valoarea maximă a voucherelor va fi egală cu șase salarii de bază minime brute.

– valoarea nominală permisă pentru fiecare voucher de vacanță pe suport de hârtie va fi multiplu de zece lei, dar nu mai mult de 100 de lei

Persoanele care beneficiază de vouchere de vacanță pot pot achiziționa servicii precum cazare, masă, transport, servicii de tratament și de agrement sau pachete turistice. Legea impune însă la folosirea voucherelor achiziționarea a cel puțin o noapte de cazare. Locațiile în care vor fi folosite voucherele trebuie să aibă autorizație / licență de la Autoritatea Națională pentru Turism.

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Topul celor mai ieftine destinaţii pentru minivacanţa de Ziua Unirii sau vacanţa elevilor din februarie