VREMEA IN BUCURESTI: Ploi trecătoare în weekend

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, presiunea atmosferică rămâne relativ ridicată aşa că ne vom bucura tot de vreme în general frumoasă. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în unele regiuni, aşa că, după o dimineaţă răcoroasă în orele dimineţii, mai ales în centru şi în nord, soarele darnic duce valorile termce foarte aproape de normalul datei din calendar.

18 sept. 2014, 13:35
VREMEA IN BUCURESTI: Ploi trecătoare în weekend

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri e o zi de toamnă foarte frumoasă, chiar dacă dimineaţă e răcoare. Peste zi soarele e foarte darnic, vântul nu se agită supărător, iar după-amiază vine cu maxime în jur de 25 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de sâmbătă începe cu vreme plăcută, nori puţini pe cer şi vânt domol şi până seară nu se anunţă schimbări semnificative. Pe măsură ce se apropie noaptea norii câştigă teren şi trecător plouă slab. Vântul nu ne deranjează, iar maximele sunt de 25..26 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, cerul e temporar noros, mai ales, seara plouă trecător. Până după-amiază însă se adună în termometre în jur de 26 grade.

PROGNOZA METEO. Luni, plouă pe arii extinse în jumătatea de nord a ţării în timp ce în restul ţării ploile sunt mai puţine şi cad îndeosebi în sud-vest şi în zonele de sud-vest. Mai ales la munte cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Maximele pleacă de la 18 grade în vest şi în nord-vest şi ajung până la 29 grade în sudul Munteniei. Veştile mai puţin bune nu se opresc aici pentru că de marţi până spre finalul săptămânii viitoare vremea se răceşte treptat, mai accentuat la munte şi în sud. Temporar, marţi, continuă să plouă, îndeosebi în nord, centru şi în est.