X FACTOR. El e concurentul care l-a ridicat la dans pe Horia Brenciu cu un solz de peşte VIDEO

X FACTOR 2016. Juraţii de la X FACTOR 2016 au avut parte de multe surprize la preselecţii, iar o parte dintre ele le vom vedea vineri seară. Probabil cel mai vârstnic concurent care s-a prezentat în acest an are 68 de ani şi a încercat să-i impresioneze cu o interpretare la un instrument inedit. O puştoaică buclată a trecut Prutul pentru a afla că este "prăjitura perfectă", iar o actriţă deja cunoscută îşi încearcă norocul şi în muzică.

RomaniaTV.net
30 sept. 2016, 20:04

X FACTOR 2016. La preselecţii, jurații de la „X Factor” au avut parte de o „lecție” de muzică la care nu se așteptau. Un concurent a reuşit să smulgă hohote de râs celor prezenți cu umorul său, dar şi cu faptul că a venit să cânte la un instrument cel puțin neobișnuit: solzi de peşte.

„Am să fac și din acest instrument minuscul un tempo de sârbă. Tehnica este să știi cum să distrubui aerul ca să-i dai vibrația și să-ți iasă tonul muzical”, a explicat concurentul în vârstă de 68 de ani. VIDEO AICI

X FACTOR 2016. O moldoveancă de peste Prut a reuşit să îi impresioneze pe juraţii X Factor, deşi are doar 15 ani. Olga Verbițchi a cântat la preselecţii „Sweet People”, piesa interpretată de ucraineanca Alyosha la Eurovision Song Contest – 2010, iar prestaţia ei i-a lăsat fără cuvinte pe cei patru juraţi. Cel mai uimit a fost Carla’s Dreams: „Asta a fost SUPERB. O prăjitură perfectă!” .

„Ești senzațională și totuși mă mir, pentru că ești doar un copil!”, a spus şi Delia.

O altă „prăjitură perfectă” a fost Dragoş Luca, un băcăuan care l-a făcut pe Carla’s Dreams să-i dea un NU doar pentru a putea să înceapă să lucreze cât mai repede împreună cu el, în loc să stea la X Factor. Sigur pe el, Dragoş a intrat în scenă şi, fără prea multe discuţii, şi-a interpretat piesa exemplar. „Make it rain”, de la Ed Sheeran, a fost opţiunea lui. Cu o maturitate în voce pe care nu o ghiceşti după înfăţişarea lui, a reuşit să ia prin surprindere juriul, de la primele cuvinte rostite pe muzică. Dragoş a trecut totuşi în etapa următoare, Carla’s Dreams schimbându-şi, totuşi, votul în DA! VIDEO AICI

X FACTOR 2016. Printre concurenţii care au reuşit să impresioneze juriul se numără şi actrița Ana-Maria Mirică. Aceasta vine în show-ul de la Antena 1 pentru că simte că are multe de oferit și pe plan muzical. Cunoscută pentru activitatea sa în teatru, dar și emisiuni de televiziune, Ana-Maria a oferit un adevărat spectacol de rock-ul combinat cu folclor.