Zeiţele ROMÂNEŞTI care defilează pe podiumuri de modă ducând faima frumuseţii autohtone în lume VIDEO

Sunt deosebite, ambiţioase şi au demonstrat, dacă mai era nevoie, că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Andreea Diaconu, Alina Ilie şi Diana Moldovan sunt doar câteva dintre zeiţele care defilează pe podiumuri din capitalele modei, ducând faima frumuseţii româneşti peste hotare.

22 ian. 2015, 07:36
Zeiţele ROMÂNEŞTI care defilează pe podiumuri de modă ducând faima frumuseţii autohtone în lume VIDEO

Prezentări de modă, creaţii unicat, coafuri spectaculoase, petreceri fabuloase şi faimă. Toate astea vin la pachet cu viaţa de model, iar frumoasele românce o ştiu cel mai bine. La 24 de ani, Andreea Diaconu se poate lăuda că este unul dintre cele mai apreciate modele nu doar din România, ci şi de peste Ocean, potrivit România TV.

Citeşte şi O femeie GOALĂ poate VINDE ORICE: MODELE SEXY promovează piese SECOND-HAND în anunţurile de pe INTERNET FOTO

E multă distracţie, e o muncă frumoasă. Ţi se acordă o şansă să faci mulţi bani la o vârstă fragedă. Probabil, aş fi înglodată în datorii, dacă n-aş fi fost model„, a declarat Andreea Diaconu. 

Stabilită la New York, şatena cu dimensiuni aproape de perfecţiune, 83 – 59 -88, se poate lăuda cu prezentări pentru case de modă precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani, dar şi cu apariţia pe coperta Vogue-ului francez. Anul trecut, a pozat pentru o reclamă alături de David Beckham. Distracţia alături de starul britanic i-a adus 50 de mii de euro.

Tot la New York e stabilită şi Diana Moldovan. În vârstă de 27 de ani, supermodelul român a colaborat de-a lungul timpului cu Balenciaga, Chloé şi Dior, iar paginile unor reviste precum Vogue sau Elle nu-i sunt deloc străine. Senzuală şi lipsită de inhibiţii, Alina Ilie este un alt supermodel român care face furori pe podiumile internaţionale. Ea a defilat pentru case precum Givenchy, Emporio Armani şi Chanel.