HOROSCOP: Zodii care îşi găsesc iubirea vara asta

Anul 2017 este favorabil pentru anumite zodii să-şi întâlnească iubirea. Vara este anotimpul propice pentru asta, întrucât avem timp să ieşim şi să socializăm mai mult cu alte persoane.

24 mai 2017, 07:24
HOROSCOP: Zodii care îşi găsesc iubirea vara asta

Iată care sunt zodiile care pot avea un partener în viaţa lor.

Berbec

Firea Berbecilor este una independentă, mereu în mişcare. Nu le plac limitele, nici măcar în relaţii. Însă anul acesta vei găsi bucurie într-un cadru romantic. Pentru unii, este vorba de un parteneriat în afaceri sau într-o prietenie, însă cel mai probabil anul acesta este despre o persoană specială în viaţa ta. Vara aceasta găseşti împlinire într-o relaţie. Influenţa puternică în această direcţie se poate manifesta în întâlnirea unei persoane cu o cultură diferită de a ta, cu vaste cunoştinţe, care a călătorit mult şi cu studii superioare care ar putea să te intereseze. Este momentul propice să împărtăşeşti credinţe, hobby-uri şi interese comune care apropie două persoane. Pentru alţi Berbeci poate fi vorba de cineva care doreşte să îi ajute, care este de partea lor şi îşi doreşte să fie alături de ei. Eşti mult mai deschisă către intimitate şi dorinţă de stabilitate în viaţa ta. A venit şi timpul să te bucuri de întâlnirea cu altă persoană, să experimentezi profunzimea unei relaţii şi să ai un sens din acest punct de vedere în viaţa ta. Începi să atragi persoane fără să faci mult efort. Cu Venus în casa relaţiilor, puterea ta de atracţie este la un nivel foarte ridicat, iar asta amplifică şansele să întâlneşti persoana potrivită pentru tine.

Citeşte şi Trei zodii cu iubiri predestinate. Dragostea lor e scrisă în STELE

Rac

Racii se bucură în acest an de mai multe parteneriate, inclusiv în ceea ce priveşte relaţionarea cu altă persoană. Este posibil să atragi în viaţa ta persoane cu o gândire mai profundă, o persoane independente şi cu spirit de aventură. Pluto te ajută în această vară să-ţi sedimentezi relaţia cu cineva drag şi să începi să-ți iei angajamente serioase, trecând de la o etapă supervicială, la una mai profundă, în viaţa ta. Atitudinea ta în privinţa conexiunii cu altcineva se schimbă şi îţi doreşti să fii mai dedicat. Poate fi vorba de cineva de la serviciu cu care împărtăşeşti aceleaşi valori. În acest fel, relaţia ta are o bază pragmatică, dar şi romantică, în acelaşi timp. Pe timp de vară, lucrurile parcă se întâmplă mai uşor, simţi nevoia să te exprimi mai mult şi ai motivaţie să muţi conversaţiile şi în direcţia iubirii.Momentul când planetele se mută în semnul Scorpionului aduce cu sine o relaţie împlinită. Venus intră în casa iubirii şi atunci farmecul tău este la cel mai înalt nivel. Este o perioadă strălucitoare, magnetică şi potrivită pentru a simţi iubirea. Puterea de atracţie este atât de mare, încât vine singură la tine.

Vărsător

Vărsătorul se bucură de prezenţa planetei Jupiter care se mişcă spre casa iubirii, fapt care îți dă curaj să te apropii și mai mult de o persoană pe care o îndrăgești în secret. Este momentul potrivit pentru a căuta şi a găsi fericirea în relaţii şi conexiunea cu cele mai intime dorinţe ale tale. Pentru unii Vărsători, o relaţie înseamnă bucurie, iar altora le aduce putere şi dorinţă de evoluţie. Vara aceasta ai o deschidere mai mare pentru a relaţiona cu cineva de sex opus, iar viaţa ta se îmbogăţeşte prin prezenţa unei persoane cu care vrei să fii. Îţi doreşti să experimentezi noi moduri de a iubi. Acest lucru e posibil pentru că vei avea cu cine să împărtăşeşti toate aceste dorinţe ale tale cu cineva dispus să fie alături de tine. Jupiter te ajută în acest sens şi îţi aduce ocazii prin care să experimentezi căldura unei relaţii. Viaţa ta personală înfloreşte pe zi ce trece şi o prietenie se poate transforma într-o iubire frumoasă. În acest context, pui preţ pe stabilitate şi pe angajamentul pe care ţi-l iei faţă de cealaltă persoană.

Citeşte şi Top 4 zodii care îţi vor răni inima vara aceasta

Peşti

Planetele te răsfaţă tot anul la capitolul iubire și prietenie. Ai la tot pasul ocazii de a stabili parteneriate diverse care pot juca un rol important în viaţa ta şi care te vor îmbogăți, în special pe plan spiritual. Ai parte atât de bucurii, cât şi de provocări, însă toate acestea au menirea să creeze conexiuni cu ceilalţi, să te ajute să creşti şi să înveţi. Porneşti la drum cu dorinţa de a găsi o semnificaţie în viaţa ta prin relaţii şi de a-ţi răspunde la întrebări existenţiale care să-ţi aducă soluţii la dilemele cu care te confrunţi.
Totodată, interesul de a căuta profunzimea în relaţii aduce cu sine o transformare în interior. Pentru Peşti, e important ca iubirea să le aducă putere şi claritate, nu să-i limiteze. Pentru asta, ai nevoie de un partener care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine care să înţeleagă toate aceste lucruri. Spre sfârşitul verii, e posibil să te implici într-o nouă relaţie în care poţi să te descoperi, să ştii ce îţi doreşti atât pe plan individual, cât şi într-un parteneriat cu cineva pentru care ai sentimente profunde. Vara aceasta începi să atragi persoane care sunt interesate de tine, de felul tău spiritual de a vedea lucrurile. Strălucirea ta este ca un magnet pentru cei care vor să te cunoască şi să simtă puterea ta vindecătoare.