Zodii de femei care NU trebuie să se mărite. Devin neveste de coşmar

Nu se impaca deloc cu viata casnica, ba chiar urasc sa fie constranse de un mariaj. Libertatea este pentru ele cel mai de pret lucru, iar statutul de nevasta considera ca le ingradeste acest drept. Mai mult, nici nu sunt gospodine pricepute si nici mame foarte grijulii. Cum identifici aceste femei care au alergie la viata de familie?

06 sept. 2017, 08:03
Zodii de femei care NU trebuie să se mărite. Devin neveste de coşmar

Nevestele de cosmar sunt nascute in zodiile Săgetător, Vărsător şi Gemeni, scrie ele.ro.

Citeşte şi Horoscopul zilei de 6 septembrie. Mariana Cojocaru a realizat un horoscop al sănătaţii VIDEO

Sagetator

Femeia Sagetator adora libertatea. Nu exista nimic mai de pret decat posibilitatea de a actiona dupa propria vointa. Petrecerile, distractia, iesirile in aer liber, vacantele prelungite sunt ceea ce ii ofera fericirea maxima. Cumparaturile, gatitul, curatenia nu sunt pentru ea. Nici ingrijitul copiilor. Cand se marita faca fata cu greu indatoririlor casnice si au nevoie de un sot care sa le lase sa faca ce vor, sa fie amuzant si sa nu ii ceara mancare calda zi de zi.

Varsator

E peste tot si nicaieri. E greu sa tii in loc o astfel de femeie careia ii place sa experimenteze mereu cate ceva nou, sa invete mereu altceva, sa descopere tinuturi pe care nu a mai pasit nimeni. in loc sa se aseze la casa lor si sa faca copii, femeile Varsator aleg mai degraba sa faca o cariera intr-un anumit domeniu ori sa se implice in campanii umanitare sau chiar sa lupte pentru a schimba lumea. Le e greu sa renunte la propriile lor placeri pentru a se dedica unei singure persoane.

Citeşte şi Ce tip de inteligenţă ai, in funcţie de zodie

Gemeni

Nativa Gemeni este o femeie frumoasa si foarte inteligenta. Va atrage barbatii ca un magnet, insa pana intr-un anumit punct. Atunci cand acestia isi vor dori s-o ceara de nevasta cel mai probabil ii va respinge fara drept de apel. Nu le place sa se stie apartinand cuiva, de aceea cu greu se va hotari sa devina nevasta. Si chiar si atunci nu e sigur ca vor fi cu adevarat fericite. Pentru ca ele isi doresc o cariera de succes, vor sa fie vizibile, sa fie apreciate in domeniul pe care si l-au ales. Viata domestica nu e de ele.