Cinci copii, surprinşi de camerele video când spărgeau o casă din Constanţa

Cinci băieţi din Constanţa au fost surprinşi de o cameră de supraveghere în timp ce dădeau o spargere. Copiii au acţionat în doar câteva minute, dar au plecat cu mâna goală când au văzut că sunt filmaţi. Cel mai mare dintre ei are doar 14 ani.

14 mai 2014, 08:50
Cinci copii, surprinşi de camerele video când spărgeau o casă din Constanţa

Fără sfială, cei cinci copii intră în curtea casei din Constanţa. Cel mai mare dintre ei, care este şi şeful găştii, se duce ţintă la uşă şi o verifică. Când au văzut că uşa e închisă, copiii încep să caute prin curte ustensile cu care să o descuie. Nu au găsit nimic, astfel că au încercat şi fereastra casei. Nici aici nu au noroc, iar băiatul mai mare se întoarce la uşă şi încearcă să desprindă clanţa. Îi cheamă în ajutor şi pe ceilalţi şi în cele din urmă reuşesc să deschidă uşa.

Citeşte şi TEROARE într-un cartier de vile de la marginea Capitalei. Hoţii intră ÎNARMAŢI în case fără frică de camere

Doi copii intră la furat, iar doi stau de pază. Nu trece mult timp şi unul dintre cei care a rămas afară vede camera de supraveghere. I-a anunţat pe ceilalţi şi cu toţii au fugit.

Unul dintre ei s-a urcat pe casă ca să dea camera jos în încercarea de a distruge probele.

Copiii au fost identificaţi, cel mai mare are 14 ani, iar restul peste 10. Toţi au fost implicaţi în mai multe furturi, dar nu pot fi traşi la răspundere penal pentru că sunt minori.

Citeşte şi Furt INEDIT surprins de camerele de supraveghere. Hoţii au dat iama la îngheţată VIDEO