Cataramă, după instituirea stării de alertă: „Am credinţa că nu voi păţi nimic. Laşii vor trebui să plătească”

Viorel Cataramă şi-a exprimat recent intenția de a se infecta voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra mai multe idei ale sale. Pentru că spitalele l-au refuzat, a mers în Ialomiţa, la Bărbuleşti, în plin focar de coronavirus.

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 07:07
Cataramă, după instituirea stării de alertă: „Am credinţa că nu voi păţi nimic. Laşii vor trebui să plătească”

Viorel Cataramă se află în autoizolare la domiciliu şi este vizitat zilnic de un echipaj de poliţie, care se asigură că afaceristul nu încalcă regimul, dar şi că starea lui de sănătate este stabilă. Joi, omul de afaceri a declarat la România TV că în jurul orei 11 va fi testat de o echipă de medici.

„Sunt pregătit pentru orice. Am anunţat că sunt un patriot care sunt dispus să-mi dau viaţa pentru ca ţara mea să nu ajungă în situaţia asta asta (de criza economica – nr).

Eu am credinţa că nu voi păţi nimic. Am credinţa în Dumnezeu şi voi demonstra că oamenii curajoşi nu au de ce să se teamă iar laşii care au lăsat să fie distrusă economia românească vor trebui traşi la răspundere”, a declarat Cataramă la România TV.

Viorel Cataramă, teorie halucinantă despre coronavirus: „China a declanşat acest război pentru a-l da jos pe Trump” 

„Eu sunt unul dinte cei care suferă din plin, am pierderi uriașe ca urmare ale acestor decizii ale autorităților române. Eu a trebuit să îmi închid afacerile în această perioadă, am fost fost obligat să închid magazinele și dacă am închis magazinele am închis fabricile. Eu am suferit foarte mult și va fi foarte greu să repornești, și o știu pe propria piele, dar am suferit eu și au suferit și cei 1000 de angajați ai mei. Eu o spun, și nu de ieri de azi, că se duce o politică deliberată, la nivelul întregii clase politice, de distrugere a capitalului românesc, și nimeni nu vrea să asculte acest lucru. Aceste două luni au fost lovitura mortală dată capitalului românesc. Cred și știu că nu voi păți nimic. Sunt suficient de înțelept să știu ce fac și să nu creez probleme familiei. Și nici persoanelor care sunt apropiate, și nici angajaților”, a declarat Cataramă miercuri.

Olivia Steer, laude pentru Viorel Cataramă. „Vreau să văd cum va lupta eroul cu toţi balaurii corupţiei şi minciunii”

Soţia afaceristului, medicul Adina Alberts, a anunţat şi ea, pe pagina sa de Facebook, că a venit momentul ca soţul său să fie testat de COVID 19.

„STAREA DE SĂNĂTATE A SOȚULUI MEU

Pentru că sunteți atât de mulți prieteni care mă întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația.

Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului infectării cu COVID -19.

Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba. Cu excepția unui episod de dispnee ușoară și a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturația oxigenului în sângelui arterial periferic (SpO2)nu a scăzut sub 97% .

Este momentul să facă o testare. Este exact ceea ce va face astăzi cu ajutorul unei unități medicale mobile ce se va deplasa la domiciliu pentru recoltare.

Până acum NU s-a mai testat.”, anunță doctorul Adina Alberts.

DOSAR PENAL deschis după ce Viorel Cataramă s-a dus în Ialomiţa să se infecteze voluntar cu coronavirus