Viorel Cataramă, teorie halucinantă despre coronavirus: „China a declanşat acest război pentru a-l da jos pe Trump”

Viorel Cataramă şi-a prezentat, miercuri, la România TV, propria teorie despre coronavirus. Omul de afaceri crede că virusul SARS-COV-2, care a ucis peste 290.000 de oameni în lumea întreagă, este "o armă a timpurilor moderne" într-un război care ar fi fost declanşat de China "pentru a-l da jos pe Donald Trump".

RomaniaTV.net
13 mai 2020, 20:08
Viorel Cataramă, teorie halucinantă despre coronavirus: „China a declanşat acest război pentru a-l da jos pe Trump”

Viorel Cataramă se află în izolare după ce s-a îmbrăţişat intenţionat cu un bărbat contaminat cu noul coronavirus. Afaceristul a acordat un interviu, în exclusivitate, jurnalistului Victor Ciutacu, în direct la România TV.

„Sunt extrem de furios că ţara mea a fost falimentată şi milioane de români au fost duşi la sapă de lemn. Parlamentul României, din laşitate şi frică, a distrus România şi acum vorbeşte de o relansare”, a spus Viorel Cataramă.

DOSAR PENAL deschis după ce Viorel Cataramă s-a dus în Ialomiţa să se infecteze voluntar cu coronavirus

Cataramă susţine că „nu virusul ucide, ci frica” şi că „am capitulat fără luptă”.

„Adversarul este virusul, noua armă modernă. Suntem în plin război. Suntem atacaţi de un virus perfid”, a menţionat fostul parlamentar.

Olivia Steer, laude pentru Viorel Cataramă. „Vreau să văd cum va lupta eroul cu toţi balaurii corupţiei şi minciunii”

Viorel Cataramă a amintit că este un adept al strategiei de imunizare din Suedia, care nu şi-a sistat activitatea economică, insistând că pandemia de coronavirus ar fi de fapt un război.

Întrebat cine a pornit războiul, Cataramă a spus că îl interesează „prea puţin cine l-a declanşat”, ci mai degrabă faptul că „virusul este o armă a timpurilor moderne”.

„În opinia mea, China a declanşat acest război pentru a-l da jos pe Trump”, a argumentat Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă, mărturie-şoc după ce s-a îmbrăţişat cu bolnavi de COVID. „Am vrut să demonstrez că mă infectez şi nu păţesc nimic”