Accident cu şase victime pe DN 21, în Ialomiţa

Un accident soldat cu rănirea a şase persoane s-a produs vineri dimineaţă, pe DN 21, în localitatea Slobozia Nouă.

05 mart. 2021, 12:58
Accident cu şase victime pe DN 21, în Ialomiţa

O autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, două ambulanţe tip B şi una tip C ale SAJ Ialomiţa-substaţia Slobozia au intervenit vineri pentru a acorda îngrijiri după un accident soldat cu şase victime.

O persoană rămăsese încarcerată şi a fost extrasă de echipajele de descarcerare. În urma accidentului, cinci victime au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Citeşte şi: Accident grav provocat de un şofer căruia i s-a făcut rău la volan: „a intrat direct în mine, nu frână, nimic”

„Ambulanţa SMURD a preluat o victimă, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa”, a anunţat ISU Ialomiţa.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„Toţi cei trei şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultate fiind negative în toate cazurile”, au precizat reprezentanţii IPJ.

Citeşte şi: Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti, i-ar fi imobilizat pe cei doi muncitori cu spray paralizant. Ipoteza şocantă a anchetatorilor