Actorul Ioan Haiduc, adevărul despre vedetele de la Antena 1 infectate cu coronavirus: „Am vorbit cu Adriana Trandafir la telefon”

Actriţa Adriana Trandafir, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticată cu Covid-19 şi se află internată la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de actorul Ion Haiduc.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 05:43
Actorul Ioan Haiduc, adevărul despre vedetele de la Antena 1 infectate cu coronavirus: „Am vorbit cu Adriana Trandafir la telefon”

Duminică seară, Ioan Haiduc a scris pe reţelele de socializare: „În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”.

În aceeaşi unitate spitalicească se află internaţi şi cântăreţii Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, confirmaţi cu Covid-19. Ei au participat împreună la filmări pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” a postului Antena 1.

Citeşte şi Ozana Barabancea nu credea în coronavirus. Ce mesaje posta pe reţelele de socializare: „Aşa-zisa pandemie”

Filmările pentru „Te cunosc de undeva”, suspendate

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost suspendate, iar vedetele au fost testate şi se află în carantină pentru 14 zile. Decizia vine după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus și a luat contact cu mai mulți colegi, anunţă Pagina de media. Şi artiştii Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob, patru dintre contacţii lui Marcel Pavel, au fost confirmaţi cu coronavirus.

Starea de sănătate a celor cinci este bună, singura care are o formă ceva mai agresivă de pneumonie fiind actriţa Adriana Trandafir, au dezvăluit surse de la Institutul Matei Balş pentru România TV.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu au primit, momentan, rezultatele testelor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, anunţă reprezentanţii Antenei 1 printr-un comunicat.

Citeşte şi Cozmin Guşă insistă cu teoria conspiraţiei: „Marcel Pavel este victima unui joc subteran si a unei farse”

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!“ urmează a fi reluate după perioada de carantinare, mai spun reprezentanţii postului Antena 1. „În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii.