Adrian Corduneanu, săltat de poliţişti. Interlopul este acuzat de ameninţare

Unul din cei mai cunoscuţi interlopi ieşeni, Adrian Corduneanu, aflat în arest la domiciliu pentru ameninţare, a fost săltat de poliţişti şi dus la audieri după ce ar fi o ameninţat o persoană.

20 mai 2022, 13:47
Adrian Corduneanu, săltat de poliţişti. Interlopul este acuzat de ameninţare

Poliţiştii ieşeni au descins, vineri, la vila unde locuieşte interlopul ieşean Adrian Corduneanu. Interlopul a fost luat de poliţişti şi dus la audieri într-un dosar în care se fac verificări pentru ameninţare. De asemenea, o altă persoană a fost dusă la sediul Poliţiei Iaşi pentru a fi audiată.

„Astăzi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Iaşi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, citaţi de news.ro.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu, chef de zile mari în sufrageria lui Adrian Corduneanu! Manele „la rece” şi dedicații pentru membrii lumii interlope FOTO&VIDEO

Adrian Corduneanu a fost reţinut, în 12 aprilie, pentru şantaj, fiind acuzat că ar fi solicitat, prin ameninţări, de la reprezentantul unei firme suma de 1.000 de euro.

Judecătorii au decis ulterior ca interlopul ieşean să fie cercetat sub arest la domiciliu.

Citeşte şi Conflict intern în Clanul Corduneanu! Acuzaţii grave la adresa soţiei lui Petronel: s-a ajuns la plângere penală!