Adriana Bahmuţeanu s-a rugat la mormântul Părintelui Arsenie Boca pentru Silviu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu ar face orice pentru a duce în continuare o viaţă liniştită şi fericită alături de copii ei. Pentru că nu concepe ca în zilele libere să nu îşi ducă copii prin diferite locuri, Adriana Bahmuţeanu a decis recent să facă o scurtă plimbare până la Băile Herculane. Fiind aproape şi de mormântul Părintelui Arsenie Boca, Adriana Bahmuţeanu a decis să dea o fugă şi până acolo.

RomaniaTV.net
24 mart. 2015, 10:40
Adriana Bahmuţeanu s-a rugat la mormântul Părintelui Arsenie Boca pentru Silviu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu a fost plecată de curând la Băile Herculane şi faptul că se afla în apropierea mormântului lui Arsenia Boca a făcut-o pe moderatoarea TV să dea o fugă şi până acolo să se roage.

Află decizia de ultimă oră a lui Silviu Prigoană! Adriana Bahmuţeanu este în culmea fericirii

Ajunsă la mormântul celebrului părinte, Adriana Bahmuţeanu s-a rugat în primul rând pentru copii ei, pentru rudele sale şi nu în ultimul rând pentru fostul soţ, de la care îşi doreşte o relaţie civilizată şi matură.

În cadrul emisiunii sale de la Antena Stars, Adriana Bahmuţeanu a declarat că: „M-am rugat pentru toată lumea, chiar şi pentru tatăl copiilor mei să-i lumineze mintea. Nu-mi doresc să ne împăcam, ci să avem o relaţie civilizată”.

Citeşte şi  Silviu Prigoană are probe care o pot lăsa pe Adriana Bahmuţeanu fără copii VIDEO