Al doilea DIVORŢ la Casa Regală britanică în decurs de o săptămână. Regina Elisabeta a II-a este în stare de ŞOC

Familia regală este zguduită de un nou scandal, după ce fiul prinţesei Margareta, Earl Snowdon şi soţia sa, au anunţat că vor divorţa. Cei doi formează un cuplu mai de bine de 25 de ani.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 20:14

Earl David Armstrong-Jones este cunoscut pentru compania sa de mobilă de înaltă calitate Linley, care confecționează mobilier și accesorii la comandă. Cuplul s-a căsătorit în octombrie 1993 și au doi copii Viscount Linley, Charles Armstrong-Jones și Lady Margarita Armstrong-Jones.

„Contele și contesa de Snowdon au căzut de acord, pe cale amiabilă ,cu vedere la faptul că relaţia lor a luat sfârșit și că vor divorțața. Amândoi cer ca presa să respecte intimitatea lor și a familiei.” , a declarat un purtător de cuvânt al cuplului.

Citeşte şi: Casa Regală britanică, zguduită de un nou scandal. Regina Elisabeta a II-a e devastată, nepotul său favorit divorţează

Mama lui Earl, Margaret, sora Reginei, a murit în anul 2002, iar acesta a devenit cel de-al doilea conte de Snowdon în urma morții tatălui său, Earl of Snowdon, fotograful celebrității Antony Armstrong-Jones, în anul 2017.

Ştirea vine la doar o săptămână după ce nepotul cel mai mare al reginei, Peter Phillips, și soția sa Autumn au anunțat că s-au separat și intenționează să divorțeze.

Peter Phillips, nepotul Reginei, a pus capăt mariajului cu Autumn

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, după cum scrie presa britanică. „Se crede că Regina este devastată”, relatează publicaţia The Mirror, care adaugă că acesta este „nepotul favorit al Majestăţii Sale Elisabeta a II-a”.

O sursă din anturajul cuplului regal a dezvăluit că decizia divorţului i-a aparţinut soţiei, iar Peter este sub şoc, el fiind luat prin surprindere de hotărârea lui Autumn. „El credea că are o căsnicie fericită, încununată de două fetiţe încântătoare. De aceea e absolut şocat”, mai spun sursele. Cuplul are două fiice, Savannah, în vârstă de 9 ani, şi Isla, de 7 ani.

 
 FOTO: SKYNEWS