Alec Baldwin a omorât o femeie pe platourile de filmare. Actorul i-a împuşcat pe directorul de imagine şi pe regizorul filmului „Rust”

O femeie şi-a pierdut viaţa şi altă persoană a fost rănită de un tir accidental care a avut loc joi pe platourile de filmare a westernului "Rust", cu Alec Baldwin în rolul principal, realizat în New Mexico.

22 oct. 2021, 08:16
Alec Baldwin a omorât o femeie pe platourile de filmare. Actorul i-a împuşcat pe directorul de imagine şi pe regizorul filmului „Rust”

Femeia, în vârstă de 42 de ani, a fost evacuată cu elicopterul la un spital din apropiere, dar „a decedat în urma rănilor sale”, în timp ce a doua victimă, un bărbat de aceeaşi vârstă, se află la terapie intensivă, au indicat serviciile şerifului din Santa Fe County într-un comunicat citat de CNN.

Femeia împuşcată este Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine. Bărbatul care este tratat este Joel Souza, 48 de ani, regizorul filmului. Cel care a tras cu arma este faimosul actor Alec Baldwin.

Potrivit anchetatorilor, care s-au deplasat la faţa locului, tragedia pare să fie legată de o armă folosită ca recuzită pe platoul de filmare care a fost acţionată în cursul unei scene din film. „Anchetatorii încearcă să afle ce tip de proiectil a fost tras şi cum„, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi Madonna, scene incendiare la „Tonight show” VIDEO

„Rust” este un western scris şi regizat de Joel Souza, cu Alec Baldwin în calitate de coproducător şi în rolul unui rebel, Harland Rust, care vine în ajutorul nepotului său de 13 ani, condamnat la spânzurătoare pentru crimă.

Alec Baldwin, 63 de ani, s-a făcut deosebit de popular în Statele Unite în ultimii ani imitându-l pe Donald Trump în celebra emisiune satirică „Saturday Night Live”.

O fotografie postată joi dimineaţă pe contul de Instagram al artistului pare să-l arate la locurile de filmare a westernului.

Citeşte şi Artiști care au devenit celebri peste noapte. De la anonimatul internetului, pe ecranele de la Hollywood