Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au decis. Designerul a dat vestea înainte de Paște: „Asta e cel mai important”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au decis. Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, iar cei doi deja și-au făcut planurile în ceea ce le privește pe fiicele lor. Ambii vor petrece timp prețios alături de Carolina și Raisa, însă nu împreună, ci pe rând.

17 apr. 2024, 17:00
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au decis. Designerul a dat vestea înainte de Paște: „Asta e cel mai important”
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au decis

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au decis. Vacanța de Paște a fetelor va fi împărțită în două perioade, astfel că, în prima parte micuțele vor petrece alături de Alina Sorescu, iar în a doua parte, inclusiv în ziua de Paște, vor fi alături de tatăl lor.

Citește și: Neînțelegerile dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu se mai termină! Procesul de divorț va fi reluat în curând. ”S-a întâmplat ceea ce el și-a dorit”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au decis

Alexandru Ciucu a mai ținut să precizeze faptul că le-a pregătit fiicelor sale mai multe surprize pe care este convins că le vor plăcea și că se vor distra pe cinste.

Da, avem un plan făcut de Paște, evident, cu familia, în primul rând. Am câteva surprize pentru fete, ele vor petrece anul ăsta Paștele cu mine, adică efectiv ziua de Paște.

Vacanța de Paște e împărțită în două jumătăți – prima jumătate la mami, a doua jumătate la mine, care include și ziua de Paște. Le-am pregătit niște surprize, dar nu o să le dezvălui acum. Vor fi niște surprize interactive, vom face lucruri împreună, asta e cel mai important. Nu sunt doar niște cadouri!”, a spus Alexandru Ciucu, conform Cancan.ro.

Alina Sorescu dezvăluie motivele despărţirii de Alexandru Ciucu

Cântăreaţa a dezvăluit că problemele dintre ea și fostul ei partener erau vechi și că mariajul lor s-a deteriorat treptat de-a lungul anilor. Aceasta a subliniat că acțiunea de divorț nu a fost o decizie luată peste noapte, ci rezultatul unor dificultăți persistente.

În primul și în primul rând, eu nu am depus acest dosar, această acțiune de divorț peste noapte, din senin. Problemele între noi, din păcate, erau de mai mulți ani. Până și voi, cei din presă ați semnalat neregulile din căsnicia noastră de-a lungul mai multor ani”, a spus Alina Sorescu la emisiunea Exclusiv VIP.

În legătură cu afirmațiile lui Alexandru Ciucu, privind faptul că nu și-ar fi văzut fetițele de două luni de zile, Alina Sorescu a negat vehement aceste acuzații. Artista a menţionat că toate aceste declarații par a fi o coincidență și că nu reflectă realitatea situației: „Aș vrea să punctez și faptul că nu este adevărat că fetițele nu și-au văzut tatăl timp de două luni, aș avea multe de zis, dar nu…”.