Anamaria Prodan a făcut pace cu Gigi Becali. Îl vrea de naș: „Da, m-am împăcat cu el. Aveam pe suflet certuri și scandaluri care nu erau ale mele”

Anamaria Prodan a făcut pace cu Gigi Becali. După ce o lungă perioadă de timp și-au adresat cuvinte grele, iată că în postul Paștelui, cei doi s-au împăcat și mai mult decât atât, impresara l-ar vrea de naș. Recent, aceasta  a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Ronald Gavril.

08 apr. 2024, 08:36
Anamaria Prodan a făcut pace cu Gigi Becali. Îl vrea de naș: „Da, m-am împăcat cu el. Aveam pe suflet certuri și scandaluri care nu erau ale mele”
Anamaria Prodan a făcut pace cu Gigi Becali

Anamaria Prodan a făcut pace cu Gigi Becali. Impresara a recunoscut acest lucru și a mărturisit că nu a avut niciun motiv ascuns, s-a împăcat cu latifundiarul din Pipera pentru că așa a simțit.

Citește și: Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „De morţi, numai de bine! Miroase a ghenă uitată de serviciul de salubrizare în toiul verii”

Anamaria Prodan a făcut pace cu Gigi Becali

Da. M-am împăcat cu Gigi (n.r. – Gigi Becali). Nu pentru transferuri, nu pentru fotbal, nu pentru jucători sau pentru alte avantaje. Așa am simțit și așa trebuia să se întâmple! Sunt liniștită ca nu mai există dușman în viața mea, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Impresara se gândește să-i propună lui Gigi Becali rolul de naș, pentru că ”lui Gigi îi plac campionii și bărbații care țin la familiile lor”, iar Ronald Gavril se încadrează perfect.

Nu este nimic senzațional. Este Dumnezeu. Este Paștele. Cei ce simt magia asta înțeleg.sunt liniștită și fericită. Înainte de împărtășanie inima mea este liniștită. Eu nu pot să urăsc .

De asta este nevoie ca sufletul să fie curat și liniștit înainte de împărtășanie. Aveam pe suflet multe certuri și scandaluri care nu erau ale mele. Le făceam ca să-mi salvez familia. Zilnic la împărtășanie în secundele alea de liniște simți că nu există ură dacă ești om bun.

Pot râde toți cât vor, dar nimic nu mă mai atinge. Viața mea este minunată azi. Dumnezeu mi-a dat totul! Am zis mereu ca Dumnezeu știe de ce ia și aruncă răul din viața noastră .

Eu știu cine sunt, ce suflet am și îi mulțumesc pentru tot ceea ce îmi dă să trăiesc”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa menționată mai sus.