Anamaria Prodan, prima reacţie după imaginile cu Reghecampf în Grecia! Ce a declarat sexy-impresara

Anamaria Prodan a oferit primele declarații după ce a văzut imaginile cu soțul său, Laurențiu Reghecampf, alături de o domnişoară sexy, în Grecia.

26 iul. 2021, 15:38
Anamaria Prodan, prima reacţie după imaginile cu Reghecampf în Grecia! Ce a declarat sexy-impresara
Anamaria Prodan a vrut să o "execute" pe amanta lui Reghe

Anamaria Prodan, prima reacţie după imaginile cu Reghecampf în Grecia. Sexy-impresara a spus ce s-a întâmplat și care este situația, astfel că a explicat care este motivul pentru care nu l-a însoțit pe soţul ei în vacanță.

Anamaria Prodan, prima reacţie după imaginile cu Reghecampf în Grecia

„Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo”, a spus Anamaria Prodan pentru SpyNews. Anamaria Prodan a fost întrebată dacă știa despre faptul că soțul său a plecat cu mașina în Grecia: „Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine”.

Laurenţiu Reghecampf, vacanţă în Grecia cu o domnişoară sexy. Cu cine s-a distrat antrenorul în timp ce Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai FOTO

Sexy impresară a fost întrebată dacă este pusă în temă privind persoanele cu care se află la masă partenerul său de viață. „Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este unic! Sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage. A obosit și el de tot și noi și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți”, a mai adăugat Anamaria Prodan, care a mai adăugat: „Soțul meu și familia mea nu și-au construit averea, numele, demnitatea, mândria pe scandal. Acum pentru familia mea este IAD. De asta toată familia mea a plecat din țară, să scăpăm de circ și scandal”.