Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghe: „Sper ca soţul meu să nu rămână Motanul Încălţat”

Anamaria Prodan lansează un nou atac la adresa lui Reghe, după ce acesta a decis să divorţeze de impresară şi să îşi întemeieze o familiei alături de Corina Caciuc, femeia care îl va face tată a treia oară. Antrenorul riscă să fie dat uitării şi de fiul pe care îl are împreună cu soţia sa.

25 nov. 2021, 08:29
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghe: „Sper ca soţul meu să nu rămână Motanul Încălţat”
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghe

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Laurenţiu Reghecampf. ”Sper ca soțul meu să nu rămână Motanul Încălțat, căci încet-încet ți se comandă și cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuiești. Începi să execuți ordine, începi să faci rău familiei, copiilor, faci familia de râs, te faci de râs după o viață de muncă! Deja lumea te râde şi te strigă ‘Ursul păcălit păcălit de larvă‘”, a scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Mai mult, Anamaria Prodan spune că relaţia cu Corina Caciuc i-a afectat şi partea profesională. ”Este deja o pedeapsă foarte mare pentru Laurențiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce. Este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect și credibilitate din partea jucătorilor, colegilor. Adevărul este că toți greșim în viață, dar încercăm să reparăm, să nu ne afundăm mai tare în greșeală”, a mai transmis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan anunță că e pregătită se înceapă o nouă viață, după ce Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de vedetă. Antrenorul Universității Craiova se află, deja, în altă relație.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a avut şi zilele trecute un atac la adresa lui Reghe. Vedeta spune că atât Bebeto, cât şi fiicele sale din prima căsătorie, suferă din cauza faptului că Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul de mama lor.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghe

Laurenţiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos.

Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la faţă, chiar ciudat pot spune, faptul că toată ţara râde, că toți bărbații povestesc, mulți se bucură, toţi își dau coate şi mustăcesc, faptul că aștepta să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc, după ce a intrat în biserică si a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că, încet-încet, copiii îl uita sau vor să-l uite, mânioşi şi rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei şi şi-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în faţa țării (…) din cel mai mândru si mai strălucitor Soare care exista pe Pământ a ajuns cea mai firavă rază„, a transmis Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, prima reacţie la pozele cu Kamara şi Corina Caciuc: „Kamara i-a dat mesaj lui Reghe”

Anamaria Prodan o distruge pe Corina Caciuc

Anamaria Prodan a comentat dur aventura extraconjugală a soțului ei, Laurențiu Reghecampf. „Eu nu m-am uitat către lumea asta de proastă factură. Mereu am râs de astfel de fătuci. Le spuneam şi jucătorilor să nu se uite spre aşa ceva!

Noi am crezut că Reghe se va trezi, dar nu mai e cazul. Mi-aş dori să se trezească, dar pentru el, pentru imaginea lui. Este foarte dureros că după 16 ani în care ai construit atâtea… Noi am fost o echipă indestructibila, de temut.

Eu aşa am văzut drumul nostru după ce ne-am regăsit. Veneam amândoi după căsnicii eșuate, asta ne-a ajutat.

M-am trezit într-o realitate cruntă, dar am înţeles că alegerile foarte ieftine se plătesc foarte scump! Fiecare îşi trăieşte viaţa cum crede de cuviinţă. Eu am gândit viaţa lui Reghecampf într-un alt fel. Se pare, însă, că soţul meu gândeşte altfel de foarte mulţi ani”, a declarat Anamaria Prodan.


loading...
Partenerii noștri