Anunţul care a surprins pe toată lumea. Vulpiţa vrea să divorţeze de Viorel: „Care vreţi să mă luaţi”

Declarația șocantă a Vulpiței din mediul online a stârnit din nou controverse. Veronica Stegaru s-a filmat în timp ce mărturisea că va divorța de soțul său și că-i caută înlocuitor. De faţă era şi soţul ei, Viorel Stegaru, care dezaproba declaraţie soţiei sale.

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 19:43
Anunţul care a surprins pe toată lumea. Vulpiţa vrea să divorţeze de Viorel: „Care vreţi să mă luaţi”

Soarta căsniciei lor este în continuare incertă, dat fiind faptul că soția-vulpiță continuă cu declarațiile controversate în mediul online. Într-un video postat pe contul oficial de TIK-TOK al Vulpiței, aceasta mărturisește că o să divorțeze de soțul ei. Ba mai mult, a făcut această declarație în fața soțului său, cu care se pregătea să intre în direct, în emisiunea „Acces Direct”. Degeaba a încercat soțul să nege această informație, că Veronica a plusat mărturisind că și soțul său și-ar dori pe altcineva.

– Vezi că eu divorțez de soțul meu. Care vreți să mă luați?

-Ba da, minte. Și el vrea pe alta.

-Nu divorțează, uitați-vă la „Acces Direct”!”, este dialogul dintre cei doi soți. 

Citeşte şi: Mara Bănică, terorizată de un bărbat în direct la TV. A venit în platou cu faţa acoperită. „Am fost forţată”

Vulpiţa, la un pas de leşin în timpul emisiunii Acces Direct

Soția-vulpiță a fost în vizită la Casa Poporului, dar se pare că a început să se simtă rău, acuzând dureri de stomac. Ulterior, pregătindu-se să intre în platou, Veronica a început să se simtă din nou rău și a fost chemat de urgență un echipaj medical.

Citeşte şi: Mirela Vaida, goală în cadă: „Soacră-mea a făcut-o. Normal că am pus-o pe Facebook”

Mulți s-au întrebat dacă nu cumva tânăra este însărcinată, dar aceasta a exclus din start această ipoteză. (Vezi AICI imaginea)

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii.

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu şi-a dat demisia. A făcut anunţul pe facebook