Clotilde Armand, primele demiteri din Primăria Sectorului 1 în 2021. Anunţul edilului: „Avem nevoie de oameni”

Clotilde Armand a anunţat prima demitere din Primăria Sectorului 1 în 2021. Arhitecta-şef a fost eliberată din funcţie de edilul Sectorului 1 care a precizat că are nevoie de oameni care să nu lucreze pentru "interese transpartinice".

21 ian. 2021, 17:09
Clotilde Armand, primele demiteri din Primăria Sectorului 1 în 2021. Anunţul edilului: „Avem nevoie de oameni”

Arhitecta șef a Primăriei Sectorului 1 a fost destituită. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că în curând va fi organizat un concurs pentru ocuparea acestui post.

Arhitecta șef a Primăriei Sectorului 1, dată afară. Decizia anunţată de Clotilde Armand

„Am eliberat-o din funcţie pe arhitecta șef a Primăriei Sectorului 1. Vom lansa curând un concurs public pentru ocuparea acestei poziții. De asemenea, Poliția locală are o nouă conducere și pregătim reorganizarea acestei instituții. Avem nevoie de oameni care să lucreze pentru oameni… nu pentru interese transpartinice. Continuăm!”, a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe Facebook.

Citeşte şi: Burse elevi 2021. Clotilde Armand anunţă cine sunt elevii care vor primi bursă

În noiembrie 2020, Clotilde Armand a făcut alte demiteri. Trei şefi de direcţii au fost eliberaţi din funcţii, fiind invocată incompetenţa şi lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public.

„Directorul Administrației Domeniului Public Sector 1, directorul Poliției Locale Sector 1 și directorul Direcției de Investiții vor fi demiși începând cu data de astăzi. Aceste 3 direcții moștenite în forma actuală de la vechea administrație au creat un deficit de peste 700 milioane de lei în acest an și pun în dificultate bugetul local.

Incompetența, neglijența și achizițiile publice suspecte nu mai au ce căuta în această instituție. Repet: am zero toleranță față de cei care au ales să fenteze legea și nu-și îndeplinesc atribuțiile”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Citeşte şi: Clotilde Armand are consilier controversat: Omul a făcut 15 ani de închisoare pentru omor. Surse spun că e favorit pentru funcţia de şef la Poliţia Sectorului 1

La acea vreme, Clotilde Armand a anunţat un audit la Primăria Sectorului 1. Edilul a cerut Ministerului de Finanţe să trimită o echipă în inspecţie pentru a verifica cum au fost gestionaţi banii publici în mandatul fostului edil Dan Tudorache.

Citeşte şi: Auditul de la Primăria Sectorului 1 a început. Clotilde Armand: „Vom face public acest raport”


loading...