Asistentă medicală, găsită moartă într-un pârâu din Cluj. Imaginea de coşmar de care a avut parte soţul femeii

O asistentă medicală a fost găsită moartă într-un pârâu care traversează localitatea Vad, judeţul Cluj. Soţul femeii a fost cel care a găsit-o fără suflare în apă şi a sunat îngrozit la 112. Până la sosirea medicilor, bărbatul a încercat să-i acorde primul ajutor, însă toate eforturile lui s-au dovedit a fi zadarnice.

10 feb. 2021, 10:24
Asistentă medicală, găsită moartă într-un pârâu din Cluj. Imaginea de coşmar de care a avut parte soţul femeii

Asistentă medicală, găsită moartă într-un pârâu din Cluj. Soţul femeii a plecat în căutarea ei, după ce a constatat că nevasta lui dispăruse în mod misterios.

Bărbatul a pornit în căutarea nevastei sale, pe care a găsit-o în apa unui pârâu, la aproape 100 de metri distanţă de casă. Cuprins de spaimă, a scos-o din apă şi a sunat de urgenţă la 112.

Până la sosirea medicilor, omul a încercat din răsputeri să-şi readucă în simţiri soţia. Manevrele de resuscitare au fost continuate şi de echipajul ambulanţei. Din păcate, medicii nu au mai reuşit să-l readucă la viaţă pe femeia de 50 de ani, relatează Dejeanul.ro.

Citeşte şi: Asistentă medicală, asasinată în drum spre spital. Tânăra de 26 de ani se grăbea să intre în tură la ora 19

Asistentă medicală, găsită moartă într-un pârâu din Cluj. Ipotezele luate în calcul de anchetatori

Trupul asistentei medicale  a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Medicii legişti vor stabilit dacă femeia a murit în urma înecului. De altfel, pe trupul victimei au fost descoperite mai multe zgârieturi, provocate, cel mai probabil, în urma căzăturii în pârâu.

Din primele cercetări, nu există suspiciuni cu privire la moartea asistentei medicale. Anchetatorii iau în calcul şi ipoteza potrivit căreia femeia s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut cu faţa în apă, fără ca nimeni să o poată ajuta.

În august 2020, o asistentă medicală a murit după ce a fost înjunghiată de iubitul gelos, tot în judeţul Cluj. Crima înfiorătoare a avut în plină stradă. Originară din Suceava, tânăra de 30 de ani a fost atacată de individ care a apoi s-a făcut nevăzut. Câteva ore mai târziu, cel acuzat de omor a fost găsit în casa părinţilor săi, la Suceava.

Citeşte şi: Asistentă medicală înjunghiată mortal de iubitul gelos. Criminalul a fost prins

Oamenii legii au găsit în autoturismul criminalului care a ucis-o pe asistenta medicală mai multe pete de sânge, iar în telefonul asistentei numeroase mesaje de ameninţare cu moartea.

Muhamed Iman Mustafa, 28 de ani, suspectat că şi-a înjunghiat fosta iubită, şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, conform Adevărul. Bărbatul a ucis-o din gelozie pe Ioana Valentina Catargiu, 30 de ani.

Citeşte şi: Magistrații Tribunalului Craiova au decis! Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu încă 30 de zile
 

 


loading...