Avion militar prăbuşit în Rusia: toți soldații din aeronavă au murit

Potrivit datelor preliminare, avionul a căzut din cauza defecțiunilor la echipamente, au anunţat autorităţile de la Moscova.

24 feb. 2022, 22:08

Avion militar prăbuşit în Rusia: Armata rusă a raportat prăbușirea unei aeronave An-26 în regiunea Voronej din Rusia, iar  echipajul a murit, informează Interfax. Nu e specificat în presa rusă câți oameni erau la bord.

Momentul în care este doborât un avion rusesc, în Lugansk. Ucrainenii spun că este al şaptelea aparat distrus joi
„Pe 24 februarie, o aeronavă An-26 a Forțelor Aerospațiale Ruse s-a prăbușit în regiunea Voronej în timpul unui zbor planificat pentru a transporta echipamente militare. Echipajul a murit”, a declarat serviciul de presă al Districtului Militar de Vest.

Proteste violente în Rusia împotriva războiului. Forţele de ordine au intervenit cu brutalitate VIDEO

Potrivit datelor preliminare, avionul a căzut din cauza defecțiunilor la echipamente.

Serviciul de presă a reținut că la locul accidentului a fost trimisă o comisie a Forțelor Aerospațiale pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.

An-26 este un avion de transport militar. Echipajul este de obicei format din șase persoane. Lungimea aeronavei este de 24 de metri. Anvergura aripilor  e de 29 de metri. Viteza maximă a aeronavei este de 500 km/h.

Avertizare de atac aerian în Kiev. Forţele militare ruse au ajuns în zona capitalei Ucrainei. Elicoptere militare ruse survolează cerul. Sirenele răsună în tot oraşul