Află cum poţi slăbi rapid cu cel mai nelipsit ingredient al casei

Îţi prezentăm o altfel de dietă - dieta cu cafea - şi îţi arătăm cum poţi să pierzi în greutate cu ajutorul cafelei.

RomaniaTV.net
27 mai 2015, 11:41
Află cum poţi slăbi rapid cu cel mai nelipsit ingredient al casei

Rolul cafelei în procesul de slăbire a fost adeseori dezbătut de specialişti. Cafeaua poate avea atât efecte pozitive, cât şi negative asupra sănătăţii, dar şi asupra masei tale corporale, în funcţie de modul în care este consumată.

Desigur, dacă tu ai făcut deja un obicei din a bea zilnic o ceaşcă de cafea, cu siguranţă nu vei dori să renunţi la ea pentru a pierde în greutate. Aşa că este esenţial – şi chiar indicat – să înveţi cum să stăpâneşti atributele pozitive ale cafelei.

Descoperă cele mai POPULARE diete ale anului 2015

Ghidul de mai jos îţi arată cum poţi să pierzi în greutate cu ajutorul cafelei, având în minte câteva informaţii.

Iată paşii din aşa-numita dietă cu cafea:

1. Consumă cafea cu moderaţie. Acesta este cel mai important aspect dacă vrei să faci loc cafelei în planul tău de slăbire. Consumul excesiv de cafea poate duce la un nivel ridicat de stres şi poate provoca insomnie, iar aceşti factori pot duce, în timp, la o alimentaţie excesivă. Încearcă să reduci consumul de cafea la doar 1 sau 2 ceşti pe zi.

Dieta cu cafea verde te scapă de 8 kilograme: Află cum poţi pierde rapid în greutate

2. Uită de frişcă şi zahăr. Aceasta este o tehnică evidentă, dar extrem de eficientă pentru a slăbi cu ajutorul cafelei. Adăugând cantităţi mari de frişcă şi zahăr în ceaşca ta de cafea, vei obţine conţinutul caloric al unui baton de ciocolată sau chiar mai mult. Dacă nu poţi să treci în totalitate pe cafeaua neagră, simplă, încearcă să foloseşti, în schimb, lapte degresat sau îndulcitori care nu conţin zahăr.

3. Renunţă la specialităţile şi băuturile pline de calorii din cafenele. Un lucru chiar mai rău decât obiceiul de a adăuga frişcă şi zahăr într-o cană de cafea este să consumi acele băuturi din recipiente extrem de mari, aromate, bazate pe espresso, care au devenit din ce în ce mai populare în unele cafenele. Aceste băuturi conţin de cele mai multe ori cantităţi mari de lapte şi siropuri aromate dulci şi pot conţine la fel de multe calorii ca un preparat principal.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.