Biletul zilei pariuri1x2.ro: Livrăm ultimele pariuri din grupele Ligii Campionilor

Una caldă, alta rece pentru biletul zilei, în această primă parte a săptămânii. Luni am ieșit pe plus, chiar dacă am așteptat până a doua zi verdictul în ceea ce privește rezultatul meciului Sepsi – Clinceni (scor 4-0). Marți, în schimb, succesul rezervelor Barcelonei la Inter, nu ne-a fost deloc util, în condițiile în care pariul nostru avea în vedere maxim un punct smuls de catalani la Milano.

RomaniaTV.net
11 dec. 2019, 09:15
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Livrăm ultimele pariuri din grupele Ligii Campionilor

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi mizăm doar pe fotbal, cu un pachet de trei pronosticuri extrase din Liga Campionilor. Sunt de altfel ultimele ponturi din faza grupelor, sezonul 2019/2020, după partidele din această seară, tabloul optimilor întrecerii urmând a se completa integral.

Pariem doar pe meciuri cu miză, în pachetul de trei selecții fiind inclusiv meciurile grupei C. Șahtior este a doua clasată, poziție pe care și-o apără cu succes, dacă nu pierde cu Atalanta, iar Dinamo Zagreb nu câștigă în fața echipei din Manchester. Dacă jocul de la Harkov este deschis oricărei variante 1,x sau 2, la Zagreb, City nu poate rata măcar un punct, chiar dacă Guardiola va menaja mulți titulari.

Toate evenimentele sportive importante ale zilei sunt analizate pe pariuri1x2.ro, cel mai tare site de analiza sportivă și pronosticuri din România.

Biletul zilei:
MIERCURI
SAHTIOR – ATALANTA PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.22
DINAMO ZAGREB – MANCHESTER CITY X2 COTA 1.28
LEVERKUSEN – JUVENTUS 1X COTA 1.30
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.