Bill Gates a recunoscut că a avut o relaţie extraconjugală. Miliardarul şi-a înşelat soţia cu o angajată Microsoft

Bill Gates a recunoscut prin intermediul unui purtător de cuvânt că a avut o relație extraconjugală cu o angajată Microsoft, fiind vorba despre persoana care a determinat Consiliul de Administrație să investigheze această „legătură intimă”, iar ulterior, concluziile interne au dus la demisia miliardarului de la conducerea companiei.

18 mai 2021, 14:31
Bill Gates a recunoscut că a avut o relaţie extraconjugală. Miliardarul şi-a înşelat soţia cu o angajată Microsoft

Purtătorul de cuvânt al lui Bill Gates a făcut o declarație oficială prin care miliardarul recunoaște public că i-a fost infidel soției sale, însă a subliniat că această relaţie nu are legătură, așa cum susține presa, cu demisia acestuia din consiliul de administrație Microsoft. „A existat o aventură în urmă cu aproape 20 de ani care s-a încheiat pe cale amiabilă”, a comunicat purtătorul de cuvânt al lui Gates, Bridgitt Arnold, într-o declarație transmisă prin e-mail, preluată de The Washington Post.

„A fost o aventură în urmă cu aproape 20 de ani, care s-a încheiat pe cale amiabilă. Decizia lui Bill de a demisiona din Consiliul de Administrație nu este sub nicio formă relaţionată cu această problemă. De fapt, el și-a exprimat public interesul în a petrece mai mult timp concentrându-se pe acțiunile caritabile pe care le începuse cu mulți ani înainte”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al lui Gates. „Microsoft a fost înştiinţată în a doua jumătate a anului 2019 că Bill Gates a încercat să inițieze o relație intimă cu un angajat al companiei, în anul 2000. Un comitet al Consiliului de Administrație a examinat îngrijorarea, ajutat de o firmă de avocatură externă pentru a efectua o investigație aprofundată. Pe parcursul anchetei, Microsoft a oferit sprijin extins angajatei care îşi exprimase îngrijorarea”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi Presupusa amantă a lui Bill Gates a rupt tăcerea. Cum arată şi ce spune de relația cu miliardarul FOTO

Gates a demisionat din Consiliul de administrație al Microsoft în martie 2020, dar Arnold a dezminţit că plecarea sa a fost legată de ancheta aferentă. Mai mult, Gates ar fi părăsit Consiliul înainte de finalizarea anchetei, potrivit unei surse care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Duminică, Wall Street Journal a dezvăluit că Bill Gates a avut o relație sexuală „inadecvată” cu un membru al personalului feminin în anul 2000 și ulterior a demisionat de la conducerea companiei, în timp ce o anchetă privitoare la această relație a fost investigată de Consiliul de Administrație. Materialul din Wall Street Journal a apărut în aceeași zi cu un articol al The New York Times, potrivit căruia Gates ar fi urmărit angajații de sex feminin la Microsoft și la Fundația pe care o patronează împreună cu soţia sa. Raportul mai relevă că Gates a fost „respingător” față de soția sa, Melinda French Gates, în timpul ședințelor de la Microsoft.

Citeşte şi Bill Gates a angajat un avocat în vârstă de 97 de ani pentru partajul de la divorţ. Este mâna dreaptă a unui alt miliardar, Warren Buffett


loading...
Partenerii noștri